Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen ajándékot vegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ajándékot vegyek?

Figyelt kérdés
14 éves lánynak aki nem mellesleg a barátnőm 2 hónapja születésnapja lesz.nincs sok pénzem szóval ilyen 1000-2000 ft közötti ajándékra gondoltam.ötleteket szeretnék.előre is köszi 14/F
2009. szept. 4. 21:48
 1/8 A kérdező kommentje:
plüssálatot már kapott tőlem szóval azt nem nagyon szeretnék újra.
2009. szept. 4. 21:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Egy szál szép rózsa (nem vörös), vagy egy szép szines, fiatalos virágcsokor szerintem romantikus ajándék egy 14 éves lánynak
2009. szept. 4. 21:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha van közös fényképetek vegyél egy képtartót neki, valami szép gyöngyös-böngyöset és tedd bele magatokat. :)
2009. szept. 4. 21:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Én 14 éves koromban nagyon szerettem a gyertyákat, leginkább a nagyokat és illatosakat...
2009. szept. 4. 21:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Diszkrét illatú parfüm pl.az Avon-ból. Summer White 1700 Ft
2009. szept. 4. 22:01
 6/8 anonim ***** válasza:
vékonyabb ezüstlánc,kis ezüstfülbevaló is belefér az árba bőven
2009. szept. 8. 21:34
 7/8 anonim ***** válasza:

bocsi hogy belekotok, de az milyen hogy valakinek "ket honapja lesz a szulinapja"? :P

amugy szerintem parfumot, esetleg egy nyaklancot, karkotot:)

2009. szept. 8. 21:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Én tegnap csináltattam egy gigantikus A1-es méretű cicás posztert a Mamut 1. emeletén. 2800Ft volt, de ha kisebb méretben kéred vagy olcsóbb papírra, akkor nyilván olcsóbb. Mellé még egy doboz csoki. Szerintem ez egy jó ötlet és még nem sablonos.
2009. szept. 8. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!