Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ajándékot vegyek a barátomnak?
Nem tudom, hogy én mit vehetnék neki, mert szerintem a fiúknak nem olyan egyszerű vásárolni, mint a lányoknak.
Előre is köszi a válaszokat.
Nehéz így látatlanban... Mert pl az én barátomnak tudom mit szeret így tudom miből nem elég sohaXD Dezodornak pl ő örülne, pont mert mindig elfogyXD és nem neki kell vennie...Attól függ mire kell az ajándék, mert valamikor ha nem maradandó kell akkor pl a barátnőm csinált egy szülinapi bulit, egy tortát, és egy érmét ad a barátjának (aminek van a múltból fontos jelentése), mind ez nem pénzbeli értékben nagy, a srác oda volt meg vissza...
Persze pl az előző kapcsolatomban a srácnak mindene megvolt ami meg kellett ő beszerezte magának, így ötlet semmi... ilyen is van...-.-
Esetleg valami vicces frappáns póló xD remélem segítettem, kifogytam az ötletekből, hál Istennek nekem nem lesz ilyen gondom a jövőre nézve :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!