Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet lenne a volt barátomnak névnapi ajándékot adni, vagy felejtős?
Egy hónapja szakítottunk, de szeretnénk barátok maradni. Míg egy pár voltunk, mindig ajándékoztuk egymást születésnapon, névnapon.
Én szeretnék neki adni valamit most is. Vélemények?
Persze nem valami romantikus/ szerelem dolgot, hanem apróságot.
Csak egy kis édességre gondoltam, ami szeret. Minden más barátomat is ajándékozom apróságokkal a névnapjukon.
Köszi L, 25
Köszi a válaszokat.
Azért, mióta szakítottunk, beszélünk heti egyszer telefonon, és ilyenkor általában ő keres. Tehát azért egy szinten tartjuk a kapcsolatot, és találkozni is fogunk.
Bár lehet, hogy az ajándékot tényleg félre értené.
Egyébként egyik válaszoló, a barátok dologra gondolsz, hogy hosszú távon nem tartható?
Húh hát ha tényleg így tartjátok a kapcsolatot pl telefonon ahogy írtad, akkor szerintem semmi akadálya nincs egy kis aprósággal kedveskedni. Ha még mindig barátilag kötődsz hozzá.
De lehet csak én gondolom így.
15/L
sztem bőven bele fér miért is ne 1 kis kínos pillanat meg istenem szarni bele :D
nem tudom én a jó pár évvel ezelőtti exemet is mindig felköszöntöm semmi baj nincs vele :D
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!