Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezzel csökkenhet a férfiasságo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel csökkenhet a férfiasságom? (sürgős! )

Figyelt kérdés

Lányszobába kerültem albérletbe és mivel kétajtós szekrények járnak ide dugni őket nekem nem igazán van szavam úgy, hogy szexuálisan nincs közöttünk még csak plátói vonzalom vagy szimpátia sem. Fölöslegesnek éreznek itt nekem meg közömbösen kell kezelnem két gyönyörű és szexi lányt.

Úgy érzem azzal, hogy itt maradok jó uton haladok affelé, hogy más lányok iránt is így érezzek később és talán meleg legyek, vagy csak nehezen találjak párt.

Különben is idegesít az egész. Én lakom itt, de olyan emberek szólnak bele az ittlétembe akiknek közük nincs a lakáshoz max a bérlőkhöz. Mit tegyek?

2013. febr. 7. 03:13
1 2
 11/14 fospuska ***** válasza:
hagyd már,húzz onnan. beköltöztél pár pláza minelli közé,oké. nem tetszik? koccolj le. mi ebben olyan nehéz?
2013. febr. 7. 08:42
 12/14 anonim ***** válasza:

Mit nem adnék egy ilyen albiért! :-D

Egyébként meg mutasd meg nekik, hogy te vagy a férfi, vágd őket gerincre, okozz nekik olyan orgazmust, hogy csillagokat lássanak. Utána kidobják a kétajtós szekrényeket és a tenyeredből fognak enni :-P :-D

2013. febr. 7. 08:54
 13/14 anonim ***** válasza:

Vigyél oda valami rib@ncot, és kefélgesd egész nap, jó hangosan!

Ne aggódj, sokkal népszerűbb leszel ha hallják ahogy megdolgoztatod a csajt!

Amúgy nyomulj a flegma pinákra bátra, hátha be tudod nekik akasztani. Csak arra figyelj, hogy gázspray mindig legyen nálad. Aztán ha jön a 2 lábon járó gyógyszertár, akkor lefújod XD

2013. febr. 7. 10:46
 14/14 anonim ***** válasza:
a lakás tetszik?? egy férfi bárhol megél... sürgősen költözz el
2013. febr. 7. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!