Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a depressziós emberekről? Szerintetek ez valódi "depi"?
Igen, nagyjából sikerült. Kezdek újra az az életvidám lány lenni, aki voltam. Ha érzem, hogy rossz napom van, vagy kezdenék visszasüllyedni, azonnal magamra parancsolok, hogy szedjem össze magam. Ilyenkor kezdek mondjuk tornázni, hívok fel egy barátot, veszek egy nyugtató fürdőt, nézek egy vígjátékot, stb. Az volt a nehéz része, mikor el kellett ismernem, hogy nem vagyok rendben. A depis embereket mindig is gyengének tartottam, és hogy én is az lettem..pofon volt.
A pszichológus segített, de leginkább a barátaim, akik hol vidítani próbáltak, hol rám üvölteni, hogy kapjam össze magam. Lényegében mind a kettő hatásos tudott lenni :)
Értem!
És gratulálok ehhez a "sikerhez" !
Ritka aki elismeri és aki tud tenni ellene!
Köszönöm :)
Téged mi ihletett erre a kérdésre? Csak itt az oldalon nyafogók, vagy volt már oka?
Hát "valóban nem elég egyértelmű a kérdés!", mivel nem egyértelműen tetted fel, hogy mi az a valódi depi!
Szerintem holnapra se fogom már megtudni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!