Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik a barátnőm pasija mit tegyek? 23L
ő a legjobb b.nőm és végre egy normális pasival jár aminek nagyon örülök, viszont amikor mesél h milyen jó vele ez meg az totál rosszul esik! kb. 1 éve járnak, de pár hónapja vettem észre magamon h egyre jobban tetszik, nem csak külsőleg, hanem egyre többet beszélgetünk és a viselkedés stb is!
elmondjam neki?
Szerintem ne mondd el, nagyon megijedne, rosszul esne neki, még ha tudja is, hogy semmi szándékosság nincs az érzéseidben.
Én megpróbálnám nagy ívben kerülni a srácot, semlegesen viselkedni vele, ha nem akarnék bonyodalmat.
nem azt semmi képpen se akarom h ők szakítsanak és soha nem járnék a sráccal, még ha ők valaha szakítanának utána se!
csak így tökre rossz nekem h nem tudok igazán az ő boldogságuknak örülni, mert közben fáj látni őket együtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!