Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik egy lány, de van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány, de van pasija. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon megtetszett egy lány, kb. 1 hónapja ismerjük egymást...viszont van pasija...Sehogy sem tudom elfelejteni, mit csináljak? :( Amúgy sokal szoktunk hülyesékedni, szórakozni mostanában...szerintetek mondjam meg neki amit érzek iránta? :/ Ha nem is most (amíg kapcsolatban van), úgyis vége lesz a kapcsolatának előbb-utóbb...végülis semmi sem tart örökké..szerintetek?
2011. aug. 28. 04:24
 1/10 depp81 ***** válasza:
100%
Hagyd békén, ne akarj szétrobbantani egy kapcsolatot.
2011. aug. 28. 04:35
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Keress másikat!
2011. aug. 28. 05:44
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Honnan tudod h szét fognak menni, van ráutaló jel??

De még akkor sem szép dolog, ha közéjük állsz!

Attól még h jól el van veled még nm jelenti azt h ő is így érezne! Lehet csak jó havernak tart és ennyi!

2011. aug. 28. 05:48
 4/10 anonim ***** válasza:
Nagyon jól leírtad, amíg kapcsolatban van, nem lesz vége a kapcsolatnak xD Viccet félretéve, ne furakodj közéjük, maradj mellette, támogasd őt, de ne hajts rá. Ha egyszer vége annak a kapcsolatnak, akkor lehet, hogy össze fogtok jönni, de én nem várnék ölbe tett kézzel, kérdezd meg, hogy milyen a kapcsolata, és ha nagyon is jól megvannak, én hagynám a dolgot a helyedben.
2011. aug. 28. 07:33
 5/10 anonim válasza:
ne hajts rá, és ha a kapcsolat régóta megvan, akkor pedig főleg ne!
2011. aug. 28. 10:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem biztos, h hamar szakítanak, de, ha igen, nem lenne jó, ha rögtön kikezdenél vele. Nem valószínű, h tetszel neki, felejtsd el inkább.
2011. aug. 28. 10:22
 7/10 anonim ***** válasza:
Hívd ki párbajra a vérmezőre. Győztes viszi a nőt és a birtokait.
2011. aug. 28. 10:27
 8/10 A kérdező kommentje:

kb. egy hónapja tart a kapcsolatuk...

Utolsóelőtti: Azt honnan veszed, hogy nem valószínű h tetszek neki? Mert semmi olyat nem írtam, amiböl ezt ki tudnád venni...vagy?

2011. aug. 28. 10:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha tetszenél neki, akk többet lenne veled, vagy a pasija féltékeny lenne rád és azt akarná, h nem találkozzatok. Valahonnan, valamiből, tudnád, h tetszel neki.
2011. aug. 28. 10:57
 10/10 A kérdező kommentje:

Kb. minden válaszoló azt mondja, h ne áljak közéjük...ez persze eszem ágában sincs, én arra gondoltam h amikor már szingli lesz...szóval amikor a kapcsolat magátol szétmegy...

De azért köszi a válaszokat!

Ja és ehez az ötlethez mit szóltok: Meg mondom neki h van egy lány aki nagyon tetszik, csak az a gond h van pasija, és nem tudom mit tegyek...(persze nem mondanám meg h róla van szó)...ebböl 1-2 dolgot ki tudnák húzni belőle, attol függően mit válaszolna rá...:P

2011. aug. 28. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!