Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány, de van pasija. Mit tegyek?
Honnan tudod h szét fognak menni, van ráutaló jel??
De még akkor sem szép dolog, ha közéjük állsz!
Attól még h jól el van veled még nm jelenti azt h ő is így érezne! Lehet csak jó havernak tart és ennyi!
kb. egy hónapja tart a kapcsolatuk...
Utolsóelőtti: Azt honnan veszed, hogy nem valószínű h tetszek neki? Mert semmi olyat nem írtam, amiböl ezt ki tudnád venni...vagy?
Kb. minden válaszoló azt mondja, h ne áljak közéjük...ez persze eszem ágában sincs, én arra gondoltam h amikor már szingli lesz...szóval amikor a kapcsolat magátol szétmegy...
De azért köszi a válaszokat!
Ja és ehez az ötlethez mit szóltok: Meg mondom neki h van egy lány aki nagyon tetszik, csak az a gond h van pasija, és nem tudom mit tegyek...(persze nem mondanám meg h róla van szó)...ebböl 1-2 dolgot ki tudnák húzni belőle, attol függően mit válaszolna rá...:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!