Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen sós?
Figyelt kérdés
Először nyaltam barátnőm, és nagyon sós volt. Volt elötte annyi előjáték hogy maguon nedves lett, kicsit le is törölgettük, ez a nedv ilyen sós?2013. febr. 5. 22:08
1/12 anonim válasza:
olyan sós, hogyha odateszed a füled, a tenger zúgását is lehet hallani
2/12 anonim válasza:
Sós? Legalább húsleves kocka íze lenne.. Eddigi barátnőimnél nem tapasztaltam ilyet.
3/12 A kérdező kommentje:
Kössz ha lehetne csak normália válaszokat, mert szegény nagyon kiakadt ezen.
2013. febr. 5. 22:11
4/12 anonim válasza:
Első *pacsi*:DD
Nagyon nagy volt:DDD
5/12 anonim válasza:
ez változó azért minden lánynál. van akinek sósabb van akinek kevésbé, de kicsit mindegyik olyan.
mossátok meg előtte rendesen és ne nyalj bele a lukba csak kívül nyálazz. :)
6/12 anonim válasza:
Kóstold meg még egyszer!
Nem sós az!
7/12 anonim válasza:
Nem, nem sósnak kellene lennie, hanem csak savanyúnak. Ha savanyú, akkor az jellemzően egészséges, fertőzéseknek ellenálló puncus.
Ha értelmes választ adtam, akkor kérek pontot.
8/12 anonim válasza:
Meg, ha nem is tetszik a valasz: nyaltal mar le magadrol egy izzadtsagcseppet? Milyen ize volt? Na ugye!
De ez nem undi, a szex, ha jol csinaljak igenis izzaszto dolog!
10/12 anonim válasza:
Sooóós? Az akkor izzadság lehetett, nem hüvelyváladék. Mert az nem sós. Kivéve a sellőknél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!