Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tanulás, visszafogottság,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanulás, visszafogottság, céltudat VS éljünk a mának, suliban csak melegedni, lesz ami lesz?

Figyelt kérdés
ti mire szavaztok / mit követtek?
2013. febr. 5. 21:50
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát,én valahogy a kettő között vagy xD
2013. febr. 5. 21:52
 2/10 anonim ***** válasza:
*vagyok
2013. febr. 5. 21:52
 3/10 anonim ***** válasza:

Tanulást,célt,bulizást.Az egyensúlyt.

Vinni akarom valamire az életben,de szórakozni is kell azért.:)

2013. febr. 5. 21:54
 4/10 anonim ***** válasza:
Én is egyensúlyra törekszem, de a lustaságot néha nehéz legyőzni xD
2013. febr. 5. 21:56
 5/10 anonim ***** válasza:
az 'élj a mának' kifejezést sokan, köztük te is rosszul értelmezed ... Élj a mának: Vagyis hozd ki magadból minden nap a legtöbbet, és élj meg minden pillanatot úgy, mintha az utolsó napod lenne, Másképp: Élj a jelenben, Használd ki a napot ...
2013. febr. 5. 21:56
 6/10 anonim ***** válasza:

Most nem tudom miért kell állandóan így csoportosítani...

Lehet egyszerre jól tanulni meg szórakozni, akinek nem megy egyszerre a kettő nem is akarja.

Nekem ne mondja, h olyan durva a sulija, h heti egy 5 órás buli nem fér bele, mert nem hiszem el.

Arról nem is beszélve, h kell a kikapcsolódás, imádom mikor a sok idióta csak tanul szünet nélkül 12 órákat és a végén csodálkozik, h legutolsó 4 óraban szart se haladt.

Persze, mert talán be kellene iktatni egy szünetet...

2013. febr. 5. 21:59
 7/10 anonim ***** válasza:
Tanulás, visszafogottság, céltudat
2013. febr. 5. 22:04
 8/10 anonim ***** válasza:
36%

Tehát

Fiatalon vesztes, később igazgató,főnök VS. fiatalon menő, később szalagmunkás?

2013. febr. 5. 22:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Céltudat, de éljünk a mának is, suliba elsősorban barátokkal hülyülni ÉS tanulni is ráadásul ha már ott vagyok, valami mindig lesz, de azért próbálok tenni is érte, hogy jó legyen, na nem halok bele a munkába.
2013. febr. 6. 22:38
 10/10 anonim ***** válasza:

Annyira utálom ezt a melegedős dumát. Mert biztos melegebb van abba a pocsék minőségű fa ablakokkal összeeszkebált iskolának nevezett épületbe mint a meleg ágyamba a 3 takaró alatt 25 fokra befűtött hőmérsékleten, műanyag ablakokkal védett kis házamba. Ráadásul át kell mennem a hidegben kora reggel ahhoz hogy beérjek oda.

Egyébként engem meg nem érdekel ez az iskola dolog. Engem a saját céljaim érdekelnek, azok meg megvannak az iskola nélkül. Egyik ilyen idióta rögöt sem követem. Azt követem amit a szívem diktál és helyesnek érzek.

2013. márc. 17. 05:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!