Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanulás, visszafogottság, céltudat VS éljünk a mának, suliban csak melegedni, lesz ami lesz?
Tanulást,célt,bulizást.Az egyensúlyt.
Vinni akarom valamire az életben,de szórakozni is kell azért.:)
Most nem tudom miért kell állandóan így csoportosítani...
Lehet egyszerre jól tanulni meg szórakozni, akinek nem megy egyszerre a kettő nem is akarja.
Nekem ne mondja, h olyan durva a sulija, h heti egy 5 órás buli nem fér bele, mert nem hiszem el.
Arról nem is beszélve, h kell a kikapcsolódás, imádom mikor a sok idióta csak tanul szünet nélkül 12 órákat és a végén csodálkozik, h legutolsó 4 óraban szart se haladt.
Persze, mert talán be kellene iktatni egy szünetet...
Tehát
Fiatalon vesztes, később igazgató,főnök VS. fiatalon menő, később szalagmunkás?
Annyira utálom ezt a melegedős dumát. Mert biztos melegebb van abba a pocsék minőségű fa ablakokkal összeeszkebált iskolának nevezett épületbe mint a meleg ágyamba a 3 takaró alatt 25 fokra befűtött hőmérsékleten, műanyag ablakokkal védett kis házamba. Ráadásul át kell mennem a hidegben kora reggel ahhoz hogy beérjek oda.
Egyébként engem meg nem érdekel ez az iskola dolog. Engem a saját céljaim érdekelnek, azok meg megvannak az iskola nélkül. Egyik ilyen idióta rögöt sem követem. Azt követem amit a szívem diktál és helyesnek érzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!