Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúknak/férfiaknak szól a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúknak/férfiaknak szól a kérdés! Lehetőleg az válaszoljon, aki már járt így!?

Figyelt kérdés

Nagyon parázok! 17 éves vagyok

Az a helyzet, hogy a péniszemen izgalmi állapotbana bőrt csak kb félig lehet hátrahúzni a makkomon.Tudom, hogy körül kéne metélni.(Vagy van más megoldás is?)

Mennyibe kerül egy ilyen műtét?Azt olvastam itt egy válaszba, hogy hálapénzként minimum 50 ezret illik adni.. hát azért nem gondoltam volna, hogy ez iylen drága:S

Szüleimnek sem szeretném elmondani (elég ciki lenne), de a pénzt honnan keríteném elő rá?!Szóval muszály leszek beavatni őket is.

Azt is olvastam, hogy maszturbálni sem úgy kell már, hogy a bőrt "húzogatod" rajta, mert úgy nemigazán lehet.

Műtét után nehéz megszokni a "változást"?

Ha lehet,olyanok válaszoljanak a kérdéseimre, akik már átestek ezen.

17/F

2009. szept. 4. 16:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Énis csak a bemetszést javasolom, ha normál állapotban gond nélkül hátrahúzod, nem kell metélni, énis kb így voltam, csak a féket vágták át.
2009. szept. 4. 23:38
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor hátha nem kell körülmetélni:S Mert azt nagyon nem szeretném:S
2009. szept. 16. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!