Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúknak/férfiaknak szól a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúknak/férfiaknak szól a kérdés! Lehetőleg az válaszoljon, aki már járt így!?

Figyelt kérdés

Nagyon parázok! 17 éves vagyok

Az a helyzet, hogy a péniszemen izgalmi állapotbana bőrt csak kb félig lehet hátrahúzni a makkomon.Tudom, hogy körül kéne metélni.(Vagy van más megoldás is?)

Mennyibe kerül egy ilyen műtét?Azt olvastam itt egy válaszba, hogy hálapénzként minimum 50 ezret illik adni.. hát azért nem gondoltam volna, hogy ez iylen drága:S

Szüleimnek sem szeretném elmondani (elég ciki lenne), de a pénzt honnan keríteném elő rá?!Szóval muszály leszek beavatni őket is.

Azt is olvastam, hogy maszturbálni sem úgy kell már, hogy a bőrt "húzogatod" rajta, mert úgy nemigazán lehet.

Műtét után nehéz megszokni a "változást"?

Ha lehet,olyanok válaszoljanak a kérdéseimre, akik már átestek ezen.

17/F

2009. szept. 4. 16:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

nos, én lány vagyok, de a barátom által tudok erről nyilatkozni. neki annyi volt az egész h rövid volt a fitymaféke. elment egy rutinműtétre, kb 15 perc, csináltak egy bemetszést a féken, összevarták, majd 2 hét elteltével már hazsnálhatta is, és minden rendben volt.

körülmetélni csak durva fitymaszűkületkor kell.

2009. szept. 4. 16:32
 2/12 anonim ***** válasza:
18 év alatt neked aztán semmit se kell fizetned. Hálapénzként esetleg 5 ezret, nem 50-et...Nem tudom ki mondta neked ezt, de tévedett.
2009. szept. 4. 16:44
 3/12 anonim ***** válasza:
Az ambulancián a nagyokosok fizetésért melóznak, és nem gebednek bele hogy még dolgozni is kell esetleg. B*romira fog örülni egy üveg whiskynek is, pia nélkül lassan már úgyse lehet kibírni ezt az EÜ-s melót, a p*csöd meg csináltasd meg, mert ennyi idő alatt a rosseb tudja mi alá nem nőtt a bőrnek, nekem amíg ki nem nőttem a bőrt visszagondolni is ocsmány hogy be tudott fülledni.
2009. szept. 4. 16:54
 4/12 anonim válasza:

Mindenképp meg kell beszélned szüleiddel, mert 18 év alatt kell szülő, gondviselő beleegyezése a műtéthez.

Anno nekem is volt hasonló problémám, 16 évesen, de én úgymondanám határeset volt. Nehezen, de elmodntam szüleimenk, elmentünk orvoshoz, s az orvos azt mondta vagy 15 perc műtét(nem körül metélést javasolt, az csak a súlyosabb esetekben), vagy várjunk vele, és végül abban maradtunk várunk vele. És közben a barátnőmmel is egyre többmindent csináltunk, és ma már teljesen elmúlt. Persze nekem tényleg határeset volt, szóval az ilyen általában nem múlik el.

Szülők, orvos. Akármennyire is kínos, a szülők azért vannak hogy segítsenek.

2009. szept. 4. 16:54
 5/12 A kérdező kommentje:

Nincs a bőr alatt semmilyen "kosz", szoktam mosni is!XD

Amúgy csak merev állapotában nem lehet hátrahúzni teljesen a bőrt.

2009. szept. 4. 17:34
 6/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! Írhattok még, ha tudtok!
2009. szept. 4. 17:34
 7/12 anonim ***** válasza:

Csá! Nekem is ez volt a gondom. Sajnos egyetlen biztos módja a körülmetélés. Rutin műtét, és mivel nem vagy 18 ezért altatni fognak szóval nem kell parázni. Én júniusban mondtam faternak nem problémázott rajta, kicsit ciki volt de ez a menete. Elmentünk a dokihoz július végére lett kiírva a műtét. Reggel bementem 12 kor elaltattak 1 kor amikor felébredtem már kész is volt. Még maradtam egy órácskát dobtam egy sárgát és ennyi. Augba lettem 18. 4 hét után már teljesen begyógyult akkor már használtam. Most így 7 héttel műtét után még látszik a nyom de semmi vészes.

Nálunk itt Békéscsabán 18 év alatt még altatnak hátha te is megúszod így :D.

2009. szept. 4. 19:58
 8/12 anonim ***** válasza:
Jah annyi még lemaradt, hogy hálapénzt nem kapott a doki. Ezért fizetik.
2009. szept. 4. 19:59
 9/12 anonim ***** válasza:

Képek, beszámolók:

[link]

Ne félj, szólj a szülőknek, nehogy még nagyobb baj legyen belőle!

2009. szept. 4. 21:48
 10/12 anonim ***** válasza:

nekem is félig lehet csak

ez még csak enyhe dolog, nem biztos hogy körül kell metélni

én jövő hónapban megyek műtétre és csak bemetszik...

2009. szept. 4. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!