Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van sokkal kevesebb sportos lány, mint fiú?
Mert lusták sajnos,tisztelet a kivételnek.
Persze elvárnak de mellette semmit se keljen tenni,addig sportolnak amíg nincsen meg a jó f_szi,de amikor kapcsolatba lépnek azonnal ,,leülnek".
Szóval lusták sajnos,és pont ezért találok magamnak nehezen nőt,aki szintén nagyon ad magára.
Nekem pasiként a heti 4 edzés már alap,pedig van,hogy este 9kor megyek le,de akkor is bármilyen elfoglalt vagyok.
Ez lehetne a követendő példa.
25Ffi
Hát először is vannak akik olyan testi adottságokkal rendelkeznek, hogy nincsen rá szükségük (azok rohadjanak me:DDxDD..nem ám csak hülyülök), aztán vannak akiket nem érdekel és folyton arról papolnak, hogy a belsőbe és nem a külsőbe kell beleszeretni, aztán vannak olyanok is akik pont leszarják, hogy hogyan néznek ki.....valamint elég elnyomott többségben, de azért vannak (mint én) akik megküzdenek azért, hogy úgy nézzenek ki ahogy:))..bár nekem speciel nem az volt a fő célom, hogy húú de sportos legyek..vagyis hát azis közre játszott....szal én spontán egészséges életmódot folytatok (egészséges kaja, sok gyümi, zöldség, és nincs chips meg meki meg mindenlószar) amihez a napi torna is dukál (általában egy 50 perces dolog)...és hát ezekből a csoportokból lehet mazsolázni:DD és valószínű, hogy a fiúk nem is nagyon tudnak mással foglalkozni minthogy testépítéssel, ha éppen akarnak valamit változtatni a küldejükön, a lányok pedig szeretik a lustábbik verziót használni, ami abból áll hogy elfogadják magukat, és tonnányi alapozó segítségével porcelánbúrát képeznek az arcukból és facebookra feltöltik az őket éppen előnyösen ábrázoló képeket:)))..sajnos ebből egyre több van://..dehát a páwák is gyarapodnak rendesen szal ez is kétoldalú...:/
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!