Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan keltsem fel a fiúk érdeklődését?
Figyelt kérdés
Fiúk mire buktok....a nagy melleken kívűl (mondjuk az is meg van de mind1 :D) mit tegyek h az egyik osztálytársam felfigyeljen rám?...Padtársam...8-os vagyok,segítsetek (14/L)2013. febr. 4. 20:23
1/15 anonim válasza:
Ordíts matek órán, és magyarázz szégyenkezve, hogy 14 évesen f.szról álmodsz, mert arra vágysz
2/15 A kérdező kommentje:
nem arra várok.csak egy fiúra h szeressen
2013. febr. 4. 20:24
3/15 anonim válasza:
Szép sötét szemek,szépívű szemöldök,bájos arc.Hosszú sötét haj,kerek popsi.A mell csak harmadlagos szerintem.
5/15 A kérdező kommentje:
ok köszi :)....Barna szem+barna haj=én :P
2013. febr. 4. 20:26
6/15 anonim válasza:
Házi nyúlra nem lövünk.
Abból nem sül ki semmi jó, hidd el.
7/15 A kérdező kommentje:
Tonik....ok elhiszem :S El akarom felejteni...de amikor meglátom akkor olyan helyesnek tartom..és még is csak újra érzek iránta valamit :S...
2013. febr. 4. 20:28
8/15 A kérdező kommentje:
nehéz h minden nap látom :S
2013. febr. 4. 20:28
9/15 A kérdező kommentje:
Ha valaki tud segíteni akkor jó privibe is!..vagy valamit kérdezni stb
2013. febr. 4. 20:33
10/15 anonim válasza:
műköröm,tűsarok,hosszu haj kissebb ruha(h jobban lácogyík a csöcsöd) rúzs ,nyalókát tövig,smink,szempillaspirál hajfestés,és szép legyen a neved,jó kiálásúlegyél,műkörmöd legyen maksz =0d-s mejjtartód legyík,deattúl kevésöbb..... tűsarok,jósegg,sunci..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!