Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném kérni a segítségeteket?!
Figyelt kérdés
Már egy ideje együtt vagyok a barátommal és elmondta nekem, hogy tiszta szívéből szeret, de már 2x is érezte azt, hogy el bizonytalanodott. Ez mitől vagy miért lehet? Mert én nem éreztem ezt egyszer sem..2013. febr. 4. 19:44
1/6 anonim válasza:
Rájött, hogy hülyeséget csinált, amikor összejött veled.
3/6 A kérdező kommentje:
Az ilyen válaszokat mellőzzed.
2 hónapja
2013. febr. 4. 19:49
4/6 anonim válasza:
Kedves kérdező! Olyan nincs,hogy elbizonytalanodik ha őszintén,tiszta szívéből szeret. Lehet,hogy nem gondolta komolyan,mikor ezt mondta neked. Vagy lehet,hogy kicsapongó személyisége van és nem akar leragadni egy lány mellett. Ki tudja... Számtalan a variáció,főleg ha semmi konkrétumot nem jeleztél,csak azt hogy elbizonytalanodott.
5/6 anonim válasza:
Ha valakit igazán,őszintén szeretek,akkor nem bizonytalanodok el.A srác vagy nem szeret annyira,mint ahogy Neked elmondja,vagy éretlen,és nehezen viseli a kötöttségeket.Ilyenkor mondják,hogy az illető maga sem tudja,mit akar.Ha tényleg szeret,melletted le kéne higgadnia.
6/6 A kérdező kommentje:
Többet nem is tudnák mondani mert sajnos ő se tudja, hogy miért. De a kapcsolat előtt barátok voltunk egy ideig és hát eléggé ismerem ahhoz hogy tudjam, hogy őszinte hozzám.. És meg mondta, hogy tényleg szeret, de egy pillanatban úgy érezte mint ha kihasználna engem..
2013. febr. 4. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!