Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostival lehet smárolni?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy ha pl elmegyek egy lakásoshoz, akkor tilos vele smárolni. Ez igaz?2013. febr. 4. 17:30
1/10 anonim válasza:
Ezt a majd Ő megmondja. Nincs törvénykönyvük. :D
2/10 anonim válasza:
A többség vállalja, van ahol a szimpátia feltétel, de többnyire pénz beszél...
3/10 anonim válasza:
hát...meggondolandó
én félnék prostizni, nemi betegségek miatt,meg ha valaki többet fizet neki,általában bevállalják a gumi nélküli copást...... óvszert vigyél magaddal!
4/10 anonim válasza:
nyilván szimpátiafüggő a dolog,de én nem smárolnék vele
5/10 anonim válasza:
Prostihoz óvszert vinni = Szaharába homokot vinni
6/10 anonim válasza:
2-es válaszolóval egyetértek,de én inkább csak mást csinálnák vele
7/10 anonim válasza:
Nézd meg az oldalukon, a legtöbbnél lehet!
9/10 anonim válasza:
mindent lehet csak smároloni tilos!!!!!!
10/10 anonim válasza:
pff, nem, csak jol megkettyinted, es viszontlatasra!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!