Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elítélnétek valakit mert még 13 évesen nem tud smárolni?
Egy 13 évesnek nem kell még komoly barát, de nem komoly sem szükséges, hogy legyen. Végre neked normális szüleid vannak, ennek örülj.
Ráérsz még, ha most kezdenéd 20 évesen már megcsömörlenél mindentől, vagy annyi csalódáson lennél túl, hogy amikor igazán jól érezhetnéd magad begubózol, és nem akarsz kapcsolatot.
13 évesen smárolni sem kell, pasizni sem kell és bulizni sem kell.
De úgy érzem, te ezt gáznak találod.
Én 16,5 évesen csókolóztam először. Ha a többi ribanc orgiát rendez, mész te is? Tudva h nem normális dolog, de nem akarsz kilógni a sorból?
Menj inkább mesét nézni. Az való a 13 éveseknek.
A szüleid jól teszik amit tesznek, NORMÁLISAK!
23L
"Ti elítélnétek valakit mert még 13 évesen nem tud smárolni?"
NEM, én AZÉRT itélném el, ha tud.
Igen
Ez a legnagyobb bűn az egész világon.Életfogytiglanit adnék érte!
Nem ha csaj. megtanitanám smárolmi még másra is
23/F
13 évesen mi még bicikliztünk, meg gépeztünk a P1-esen :D
Ilyentájban még csak a "húú most járunk?" téma volt, béna szerelmeslevelekkel, meg maximum puszival. A bulizást meg sztem pont az teszi tönkre mikor bemegyek egy helyre 23 éves fejjel, és velem egykorúak helyett óvodában találom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!