Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti elítélnétek valakit mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kökkenet kérdése:

Ti elítélnétek valakit mert még 13 évesen nem tud smárolni?

Figyelt kérdés
plusz még mellé írnám azt is hogy nem volt barátja(komoly)és nem jár bulizni sem mert első gyerek és a szülei nem engedik és nem is nagyon van rá lehetősége sem.

2012. okt. 19. 08:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Egy 13 évesnek nem kell még komoly barát, de nem komoly sem szükséges, hogy legyen. Végre neked normális szüleid vannak, ennek örülj.

Ráérsz még, ha most kezdenéd 20 évesen már megcsömörlenél mindentől, vagy annyi csalódáson lennél túl, hogy amikor igazán jól érezhetnéd magad begubózol, és nem akarsz kapcsolatot.

2012. okt. 19. 08:27
 2/12 anonim ***** válasza:

13 évesen smárolni sem kell, pasizni sem kell és bulizni sem kell.

De úgy érzem, te ezt gáznak találod.

2012. okt. 19. 08:34
 3/12 anonim ***** válasza:

Én 16,5 évesen csókolóztam először. Ha a többi ribanc orgiát rendez, mész te is? Tudva h nem normális dolog, de nem akarsz kilógni a sorból?

Menj inkább mesét nézni. Az való a 13 éveseknek.

A szüleid jól teszik amit tesznek, NORMÁLISAK!

23L

2012. okt. 19. 08:36
 4/12 anonim ***** válasza:

"Ti elítélnétek valakit mert még 13 évesen nem tud smárolni?"

NEM, én AZÉRT itélném el, ha tud.

2012. okt. 19. 08:38
 5/12 anonim ***** válasza:

Igen

Ez a legnagyobb bűn az egész világon.Életfogytiglanit adnék érte!

2012. okt. 19. 08:40
 6/12 anonim ***** válasza:

Nem ha csaj. megtanitanám smárolmi még másra is

23/F

2012. okt. 19. 08:48
 7/12 anonim ***** válasza:
Jézusom! Én 16 éves korom után csókolóztam először, és akkor mi van? 13 évesen gyerek vagy még...
2012. okt. 19. 09:02
 8/12 anonim ***** válasza:

13 évesen mi még bicikliztünk, meg gépeztünk a P1-esen :D

Ilyentájban még csak a "húú most járunk?" téma volt, béna szerelmeslevelekkel, meg maximum puszival. A bulizást meg sztem pont az teszi tönkre mikor bemegyek egy helyre 23 éves fejjel, és velem egykorúak helyett óvodában találom magam.

2012. okt. 19. 09:18
 9/12 anonim ***** válasza:
min 8 év fegyház
2012. okt. 19. 09:18
 10/12 anonim ***** válasza:
Ez a tanulás kora. idővel ezt is megtanulod, mint a történelmet. Kívánom, hogy mind a kettőből legyél ötös, de ha lehet, akkor a nyolcadik után.
2012. okt. 19. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!