Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11 éves vagyok és nagyon tetszik egy fiú, szerintetek ez szerelem?
szerintem még korai, hogy szerelem legyen.
majd egy jópárév múlva akkor ismered meg az igaz szerelmet, ha eljön valaki aki más mint a többi... és bisztos, hogy tudni fogod, és érezni, ki az igazi.
A kérdésed nagyon cuki! :)
De ez még biztos nem szerelem,maximum csak szimpátia....:)
Ha csak tetszik akkor nem szerelem.
Ha legszívesebben állandóan vele lennél, mindig csak rágondolsz, hiányzik ha nem vagy vele és ha a közelében vagy valami furcsa érzés fog el, az lehet szerelem, de 11 éves korban ez egyáltalán nem jellemző.
Szerintem egyértelmű, hogy nem vagy szerelmes 11 évesen. Esetleg "gyerekszerelem" de azt hamar kinövöd és nem egyenlő a szerelemmel.
Règen nekem is tetszett alsóban és oviban is 1-2 lány. Akkoriban azt hittem szerelem, de ma már tudom, hogy nem az volt.
Az igazi szerelmet csak jó pár év múlva tapasztalhatod meg.
SZERINTEM!
17/F
Még túl fiatal vagy ehhez :)
és semmi esélye nincs annak ,hogy ti együtt legyetek ,mert a fiúk másokkal is ki akarnak próbálni dolgokat ,ki akarják használni ,hogy egyedül vannak ,ezért érdemesebb késöbb elkezdeni :)
Arról meg nem is beszélve ,hogy az ilyen dolgok után ,mikor otthagy az 1. fiú a fiatal lányok bekurvulnak ,nagyon vigyázz ,hogy te ne kövess el ilyen hibát :)
Ne legyél olyan mint a többi :) 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!