Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt már számítógépfüggő párotok? Hogyan sikerült leszoktatni róla?
Figyelt kérdés
2013. febr. 4. 13:05
11/13 anonim válasza:
A mostani párom az, és eszem ágában sincs leszoktatni róla. Ha ő szereti ezeket a játékokat és a kütyüket mi jogom van megfosztani tőle? Inkább érdeklődöm a téma iránt, így tudunk róla beszélgetni. Ő is tolerálja, hogy könyvb.uzi vagyok, sőt úgy, mint én ő is elkezdett az irodalom után érdeklődni. Így a jó, mindkettőnk adott valami pluszt a másiknak:)
12/13 anonim válasza:
Mondhatni, én is függö voltam, de volt barátnöm mindig szakítottam rá időm.Ám én internetes játékokkal játszok, mostanában mát csak nagyon keveset, nincs idő.Egy ídő után már nem kimondottan a játék miatt ültem a gép elé, hanem a barátok miatt,akikkel megismerkedtem.Az ország nagyonsok részén találok ismerőst ha arra járok.
Munka után jó elszakadni kicsit a valóságol.
13/13 anonim válasza:
Volt. Sehogy. Ráment a kapcsolatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!