Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pikáns sms. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pikáns sms. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A férjemnek erotikával túlfűtött sms-eket szoktam küldeni, hogy feldobjam a napját. Nos....A telefonom pár napja későn reagál. Kiválasztottam a nevét a névjegyzékben, és...küldés. A szokásos módon csippant a telefonom, jött az értesítő: Sms elküldve xy-nak. A sógornőm férjének küldtem el az üzenetet. Persze rögtön felhívtam, és megkérdeztem, hogy olvasta-e. Nevetve azt válaszolta, hogy nem, és megígérte, hogy olvasatlanul törli. Ezután a diszkrécióját kértem. Felesége szörnyű természet, és bár többször megcsalta őt, mégis ő a féltékenyebb. Nem akarok cirkuszt. Viszont amiatt aggódom, hogy a pasi nem tartja a száját. Szerintetek el kéne elmondanom, hogy bakiztam?

Elsősorban a férfiakat kérdezem! Ti már csak azért is elolvasnátok az üzenetet, vagy tényleg kitörölnétek??

2013. febr. 4. 11:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Az volna a legtisztább, ha tájékoztatnál minket is hogy az sms szövege pontosan hogyan szólt. §:-D
2013. febr. 4. 11:24
 12/15 A kérdező kommentje:
:D
2013. febr. 4. 11:24
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindenkinek kivétel nélkül ment a zöld kéz! :)
2013. febr. 4. 11:46
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
N/30 Nevezzetek rosszindulatúnak, de szerintem nagyon is célzott volt az az sms. Az volt a célja, hogy megkapj a sógórnőd férje, átfut rajta egy érzés, amivel már el is bújtattad benne a kisördögöt. Azután gyorsan felhívtad, hogy bocs nem neked szántam, de akkorra az érzés már átfutott rajta, a kocka el volt vetve... Na most őszintén... ez egy sima női praktika, hogy felkeltsd a pasi érdeklődését... Írj priviben ha igazam van. ;)
2013. febr. 4. 11:48
 15/15 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy te így gondolod, de én nem!!! Egymás alatt szerepel a két név a telefonomban, ami érintőképernyős, és mostanság nem reagál időben, de ezt le is írtam! Ha szándékos lett volna, nem hívtam volna fel rögtön, hanem csak hosszú percek után, hogy biztosra menjek! De én amint megkaptam a visszajelzést, már hívtam is!!!
2013. febr. 4. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!