Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pikáns sms. Mit tegyek?
A férjemnek erotikával túlfűtött sms-eket szoktam küldeni, hogy feldobjam a napját. Nos....A telefonom pár napja későn reagál. Kiválasztottam a nevét a névjegyzékben, és...küldés. A szokásos módon csippant a telefonom, jött az értesítő: Sms elküldve xy-nak. A sógornőm férjének küldtem el az üzenetet. Persze rögtön felhívtam, és megkérdeztem, hogy olvasta-e. Nevetve azt válaszolta, hogy nem, és megígérte, hogy olvasatlanul törli. Ezután a diszkrécióját kértem. Felesége szörnyű természet, és bár többször megcsalta őt, mégis ő a féltékenyebb. Nem akarok cirkuszt. Viszont amiatt aggódom, hogy a pasi nem tartja a száját. Szerintetek el kéne elmondanom, hogy bakiztam?
Elsősorban a férfiakat kérdezem! Ti már csak azért is elolvasnátok az üzenetet, vagy tényleg kitörölnétek??
Száz százalék, hogy el fogja olvasni. Sőt a nevetéséből ítélve már el is olvasta, csak Téged akart megnyugtatni :)
Ki fogja törölni ne aggódj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!