Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól látom hogy manapság a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól látom hogy manapság a nők a pénz alapján választanak prt maguknak? Vagy is hogy nagyban közre játszik?

Figyelt kérdés
Pár éve nem mondom hogy csori voltam,de nem kerestem valami jól és elég gyngusz fízetésem volt,igaz legalább volt.2 éve külföldön dolgozom és kb a 4 szeresét keresem most.Nem mondom akkor is ment a csajozás,de amióta többet keresek jelentősen megnőtt a lányok,csajok,nők jelenléte az életemben.
2013. febr. 4. 10:42
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

ma 11:24

Én nem sírok ezért..ne legyünk már ennyire hülyék könyörgöm.Én nekem csak ez az észre vételem,én ennek csak örülök,de sokszor felmerül bennem hogy a pénz is dob a dolgon.Sőt biztos vagyok benne ogy igen.

2013. febr. 4. 11:27
 22/25 anonim ***** válasza:

idősödtél, férfiasodtál, jobb cuccokat tudsz megvenni, valszeg látszik rajtad hogy nem olyan vagy aki hó végén kiflit majszol csak.

De egyébként el kell keseritselek, már pár ezer éve a pénzesebb pasik felé húznak a nők.

2013. febr. 4. 12:25
 23/25 anonim ***** válasza:

Ja nem, nem sírnak csak kb inden második kérdés az h "Csóróként nincs esélyem? Miért nem találok megfelelő nőt magamnak?? Sose lesz randim? stb..

Ez mi ha nem sírás? Biztos örömükben írják ki őket nem???

Úristen de hülye vagy, és még másokra mutogatsz a kis 66%oddal!!

Te vagy a hülye és vak, hogy ezt nem látod.

2013. febr. 4. 12:42
 24/25 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek meg már páran válaszoltak, csak egyszerüen nem képes elfogadni, megérteni a válaszokat. Nem értem minek ir ki kérdést valaki ha meg nem fogadja el egyik választ se hasznosnak.
2013. febr. 4. 12:43
 25/25 anonim ***** válasza:
Pontosan és jók leírták az előttem szólók a választ a kérdésre. Úgy van ahogy gondolod, nagyban közrejátszik. Bár én inkább választanék páromnak egy csóró de okos pasit mint egy pénzes egoista beképzelt majmot.
2013. febr. 4. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!