Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegyük fel, hogy a barátnőmmel sétálok az utcán. Mennyi esélyem lenne?
Tudom, kicsit idétlen kérdés, de azért megkérdezem, hátha valaki látja benne a komolyságot.
Mi lenne akkor, ha sétálnék az utcán és hirtelen mikor befordulok egy másik utcába, látom, hogy az a lány fut felém halálra rémülten, akit évek óta mindennél jobban szeretek. Látom, hogy egy német juhászkutya fut utána. A lány megáll mellettem, segítséget kér, én pedig dühből agresszívan a kutya felé rohanok.
A kérdés: Ha agresszorként egy német juhászkutya ellen próbálnám megvédeni azt a lányt, akit szeretek, úgy, hogy "feláldozom" magam és próbálom leteríteni a kutyát, mennyi esélyem lenne? Egyáltalán túlélném? Sikerülhetne leterítenem a kutyát?
17/F vagyok, 180 fölött vagyok és viszonylag izmos.
Ha a tökeidre fog rá a kutya, akkor mindegy mekkorát nősz a lány szemében, mert a kapcsolatotoknak már be is alkonyult :D
Komolyra fordítva a szót, egy német juhász ellen még egy harcban képzett személynek sincs sok esélye van pusztakezes küzdelemben.
Ekkora nagy lovagok vannak közöttünk!
Kellemesen csalódtam.
Lányok, biztonságban vagyunk! Tudtátok?
Nem baj, ha mozog a fantáziád, csak az életben is tegyél hasonlókat, ne csak képzeletbe.
Én is szoktam fantáziálni a fehér hercegről, meg a lóról.
Jaj valamit össze kevertem, de tudod mire gondoltam.
Úgy hülyeség az egész ahogy van.
A németjuhász elől senki nem fut el, sokkal gyorsabb az embernél.
180cm fölötti és viszonylag izmos, megeheted reggelire ha torokra fog véged. Még ha karnál is kap el, harapott meg már kutya téged úgy rendesen? Gondolom nem mert akkor nem kérdeznél ilyeneket, baromira fáj, a csaj lenne a legkissebb gondod hidd el. A németjuhász amúgy is erőset harap, a miénk legalábbis a marhalábszárcsontot kettéharapta, szerinted mit csinálna az a karoddal? Olyan halálfélemed lenne hogy ott helybe összecsinálnád magad a csaj előtt mikor megérzed hogy igen ez a kutya meg tudna ölni. Kicsit hosszú lett, de járok a kutyámmal kiképzésre és látom mire képesek a németjuhászok,pláne csibészeléskor, elméletbe sem lenne esélyed nemhogy gyakorlatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!