Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegyük fel, hogy a barátnőmmel sétálok az utcán. Mennyi esélyem lenne?
Tudom, kicsit idétlen kérdés, de azért megkérdezem, hátha valaki látja benne a komolyságot.
Mi lenne akkor, ha sétálnék az utcán és hirtelen mikor befordulok egy másik utcába, látom, hogy az a lány fut felém halálra rémülten, akit évek óta mindennél jobban szeretek. Látom, hogy egy német juhászkutya fut utána. A lány megáll mellettem, segítséget kér, én pedig dühből agresszívan a kutya felé rohanok.
A kérdés: Ha agresszorként egy német juhászkutya ellen próbálnám megvédeni azt a lányt, akit szeretek, úgy, hogy "feláldozom" magam és próbálom leteríteni a kutyát, mennyi esélyem lenne? Egyáltalán túlélném? Sikerülhetne leterítenem a kutyát?
17/F vagyok, 180 fölött vagyok és viszonylag izmos.
Teljesen mindegy, mert veszett és megharap. A lány telefonját megette, a környéken élőket kalitkába zárta...
Nincs menekvés, jön a véres szemeket forgató németjuhász, Bendzsi.
Köszönöm a válaszokat!
Tegyük fel, hogy nem veszett, csak kiszökött az egyik háztól. Mondjuk legyen egy kifejlett hím német juhászkutya.
Ott egy rúgásnyi esélyed van.
Ha az nem jön be,akkor kicakkoz rendesen.
Egy német juhász elöl nem nagyon fog elfutni senki, mert pillanatok alatt utoléri.
Ha nem tudod lenyugtatni a kutyát, és igazán neked megy, akkor nincs esélyed.
Különben is minden nő hordjon magával kutyariasztó sprayt. Emberi támadó ellen is jó, csak erősebb mint a normál paprika spray.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!