Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hiszi el senki, hogy van aki 16/17 évesen nem a sexnek meg a bulizásnak él?
utolsó,ha belemenél egy egyéjszakásba milenne?senkit
nemvernél át,gondolom a munkahejedről se rugnának ki,
akkor minek ebszélsz mellé?
Nem rúgnának ki a munkahelyemről, mert még tanulok, de látom nem fogtad a lényeget. Bár nem is írtam, de én egy lányt szeretnék majd akivel minden percben boldogok lehetünk. Tudom, hogy van ilyen, az egy éjszakás kalandok meg elég veszélyesek... sokat járok az ájszakában, tudom miről van szó. Egészségügyileg sem előnyöd, meg akkor sem ha kiderül a dolog, és utólag, hogy van barátja.. nem egy ilyennel találkoztak a haverok, volt akit én mentettem ki.
Semmi szükségem ilyesmire. Persze nagyon jól esne néha ha lenne kit megölelni és lenne ki mellé lefeküdni este, de nem egy idegen ember! Vagy akivel 3 napig beszéltem napi 20 percet fészbúkon. Ez nálam nem így működik. Ha valakivel alaposan megismerjük és szeretjü egymást, szeretnénk egymást boldoggá tenni, akkor a csúcspont lesz majd a szex.
Na de ezt itt nem magyaráznám. A kérdésre a válasz az, hogy én elhiszem. Tudom, hogy van ilyen, én akkor is ilyen voltam és most is. Eljárok néha buliba, de ez megint nem ide tartozik hogy miért.. mert zenét hallgatni otthon is tudnék, idegen emberrekkel meg ugye nincs kedvem kefélni.
nemuszáj öszevisza kefélni de szűzkö.csögnek se kell
lenni,tudod van köztes megoldás,de ezt magyarázhatom
egy kisegítősnek
képzeljétek el 15 vagyok és még soha nem voltam egy buliban sem,ahol lett volna pia vagy szex :DD
és nem is akarok beb*szni,van még pár ilyen ismerősöm,akik így látják.
nem vagyok az,aki azzal menőzik hogy mennyire jól berúgott a hétvégén....egészségére.szó szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!