Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hiszi el senki, hogy van aki 16/17 évesen nem a sexnek meg a bulizásnak él?
Figyelt kérdés
2013. febr. 3. 19:09
1/18 anonim válasza:
Ki nem hiszi el? Én 16-17 évesen a Call of Duty-nak éltem.
2/18 anonim válasza:
Elhisszük, hogy vannak olyanok akik csak otthon gubbasztanak, és nagymamájukkal nézik a Hose Ármándó filmeket.
3/18 anonim válasza:
Én tudom,hogy nem mindenki ilyen.
4/18 A kérdező kommentje:
Szóval aki nem sexel, meg bulizik, az biztos otthon ül és gépezik vagy tévézik. Hát ehhez is csak gratulálni tudok.
2013. febr. 3. 19:13
5/18 anonim válasza:
ne legyél ennyire negatív.. amúgy meg nem mind1, hogy mit gondolnak mások ha neked így jó?
7/18 anonim válasza:
Ki az a mindenki? Én pl elhiszem, hogy van ilyen is.
8/18 anonim válasza:
kérdező,nemkötelező a bulizásnak élj,de egyszer voltál
már azért bulizni?:D
vagy könyvtárba?ott nemfog el a pánikroham?:D
am.a sex nek élés meg a 30 évesen is szűz nem ugyanaz,
te aztmondod nem a sex nek élsz,de ez így nemigaz,
te nemfogsz soha ba.szni. xd
9/18 A kérdező kommentje:
26% nem érted a lényeget.
2013. febr. 3. 19:47
10/18 anonim válasza:
Én elhiszem, 23 vagyok, és a barátaim, haverok, a hobbim a szakmám sokkal többet ér mint néha egy egyéjszakás kaland valami jött-ment ribizlivel. Komoly kapcsolatra még nem vagyok felkészülve. Idén végzek a sulival, ha lesz normális melóm, utána majd szeretnék egy kedves lányt, de addig nem is nagyon próbálkozom, tudom, hogy nem lennék képes most teljesen rá összpontosítani, átverni pedig sekit sem akarok emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!