Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz azokról a fiukról, akik elmennek gyurni és emiatt jobban kellenek majd a csajoknak?
Figyelt kérdés
2013. febr. 3. 17:20
11/20 A kérdező kommentje:
nekem ugyanazért az átlag testalkatért kellene legalább egy fél évet küszködni
2013. febr. 3. 17:49
12/20 anonim válasza:
De ha nem éri meg neked a fél év küszködés, akkor ne rájuk legyél irigy, meg az ő barátnőikre.. Hanem tudatosítsd magadban, hogy ez van.. Nem akarok küzdeni, jó vagyok így magamnak ahogy és olyan lányt keresek, akinek szintén így kellek..
13/20 A kérdező kommentje:
IGY? Mi az az igy? 173/60 kiló vagyok nagyjából, 0 izom, jön fel a pocak már. Tök átlag csajokra hajtottam mindig is, de ezzel a testalkattal még az átlagcsaj kategoria is elég elszállt elvárásnak bizonyult.
2013. febr. 3. 17:55
14/20 anonim válasza:
Mégsem vagy hajlandó fél évet küzdeni, hogy változtass.. Pont erről beszéltem előbb is.. Ha neked nem ér meg ennyit küzdeni, akkor sajnos nincs más lehetőség, mint hogy elfogadod magad.. vagy keseregsz és még többet rontasz a helyzeten.. Mert hidd el a ronda külsőnél, csak a ronda külső+állandó siránkozás a rosszabb.. Nem vagy kövér, tehát már nem állsz rosszul.. lehet nem a testalkatodban hanem a stílusodban kéne keresni a hibát.. Meg a hozzáállásodban.. Ha valakiről süt, hogy nem szereti magát, bizonytalan az is taszító tud lenni.. A férfiasságából veszít azzal is.. Ugyanígy, ha pl nem a korának megfelelően öltözik, ápolatlan.. Szerintem, ha ezeken változtat az ember már nem lehet olyan rossz, hogy a normál, átlag lányoknak ne kelljen.. Persze ha rossz helyen keres nem kell meglepődni rajta, hogy nem működik..
15/20 A kérdező kommentje:
kiváncsi lennék kinek érné meg napi 9.5 órás munkaidő + napi 2 óra ingázás után fél évig gyurni, föleg ugy, hogy a munkahelyen 0 nő van.
2013. febr. 3. 18:14
16/20 anonim válasza:
Persze .. jobban néz ki , nagyobb az önbizalma a mert a testépítés növeli a tesztoszterin szintet . (Tudom mert én is gyúrok )
17/20 anonim válasza:
De, ha nem éri meg, akkor erről a kérdésről nincs mit tovább beszélni, ha neked nem éri meg, ne is várj mást, jobbat és végképp ne alkoss véleményt azokról, akiknek igenis megéri..
18/20 anonim válasza:
Kifogást mindig lehet találni.
Igazából nem értem mi célja a kérdésnek.Zavar hogy sz*rul nézel ki,de mégis b*szol tenni ellene,csakis a hülyeségeidet hajtogatod.
"Napi 9.5 óra munka+2 óra ingázás"...
Hétvégén is dolgozol? Akkor oda betehetsz egy edzést,a másikat meg hétköznap,ezenkívül otthon is edzhetsz.
Fél év alatt,jó munkával,megfelelő kajával már szép eredményt érhetnél el..
De nem,ülj csak otthon és siránkozz.Nekem mindegy.
19/20 anonim válasza:
Azt, hogy kigyúrták már az agyat is a fejükből. Egyesek azt hiszik, hogy ettől majd jobban bejönnek a nőknek, de ez nem igaz. Általában az izomagyú srácoknak kicsi a szerszámuk, és többnyire ez a központi témájuk is. Egy férfi éljen normális életet, csinálja meg a munkáját, vagy dolgozzon valamit a kertben, a háznál, és akkor nincs szüksége gyúrásra és az még hasznos is. A gyúrás egy totál felesleges időpazarlás. Ja és ha abbahagyja egy hájpacni lesz. Kösz, de én ebből nem kérek.
20/20 anonim válasza:
Ez-már megbocsáss-de egy nagy halom baromság,ugye tudod,kedves utolsó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!