Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miyen csaj vagyok? Jó az alakom? Szép vagyok? Tetszek nektek?
2013. febr. 3. 16:32
21/77 anonim válasza:
Küldd csak el a Facebook profilod privátban! A képen biztos, hogy nem te vagy kérdező, mert akkor nem kérdeznél h*lyseséget! Ha esetleg mégis, akkor csak az önbizalmad akarod növelni, de tudod mit?
Nem vagy szép, bűn ronda vagy!
22/77 anonim válasza:
Olyan tipikus 21. századi ribis :)
Ettől még lehetsz szép, csak nekem túl kommersz.
Amennyiben egyáltalán te vagy az.
23/77 anonim válasza:
Szerintem tényleg nem szép. Olcsó r*bancnak tűnik.
24/77 anonim válasza:
Tolnálak, mint cigány a lopott biciklit.
25/77 anonim válasza:
Egy tök átlagos, 12 egytucat liba van a képen, akinek annyi esze sincs mint egy marék molylepkének. Ha lenne, nem tenne fel ide ilyen képeket/kérdést.
26/77 babybogyo88 válasza:
Miért nem indulsz szépségversenyen első 3ban benne lennél!De ha nem,akkor legalább visszavennél a szép kis pofikádból, h ilyeneket nem kéne ide irkálni :D
27/77 anonim válasza:
Szerintem jól néz ki, de ezt ő is tudja, de hogy értelem az nincs az is biztos.
28/77 anonim válasza:
Lumbulábi, rakd be a keresőbe :DDD
29/77 anonim válasza:
Pistike mar megint unatkozik...
ha megsem akkor: nem rossz, de a jok nem igy neznek ki
30/77 anonim válasza:
tényleg az a gond hogy te nem szép vagy..hanem átlag... ha körbenézek mindenhol ilyen csajokat látok... a dankóros anorexiás csaj is jobb mert az nem átlag...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!