Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mások se tudnak megmaradni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mások se tudnak megmaradni egy nő mellett, aki menstruál? (A szag miatt)

Figyelt kérdés
2013. febr. 3. 12:01
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Akkor neked az "orrodban" van a karriered:)

Úgy tudom Magyarországon nincs túl sok "ORR"!:)

2013. febr. 3. 15:25
 22/28 A kérdező kommentje:
he??? hogy érted h nincs tul sok orr?
2013. febr. 3. 18:42
 23/28 anonim ***** válasza:

:)))

vannak hiper érzékeny szaglású emberek ,aki a parfümgyártásban veszik hasznát ennek a tulajdonságnak.

Pl. megszagolnak egy parfümöt és megmondják milyen összetevőkből áll.stb

Őket szokták "az orr-nak" nevezni :)

2013. febr. 3. 20:05
 24/28 A kérdező kommentje:
ilyen szaglással komolyan el lehet helyezkedni? és mire jó az hogy meg tudom állapítani hogy mik vannak a parfümben? azt a gyártók amúgy is tudják szerintem. vagy azért hogy a kínaiak lekoppintsák a neves gyártók parfümjeit?
2013. febr. 3. 22:06
 25/28 anonim ***** válasza:

látod milyen jó ötlet!

Elmész a kinaiakhoz dolgozni (ORR-nak) :)

De részesedést kérek,mert az ötlet az enyém:)

Amúgy meg...azért jó,mert te is kreálhatsz illatszereket.

Egy neves cégnél,mondjuk Gucci ..elkezdesz dolgozni,és egy csomó nagyon finom illatot tudsz összeállitani stb.

Igaz,hogy maga a parfüm by Gucci lesz,de jól megleszel fizetve a munkádért:)

2013. febr. 3. 22:14
 26/28 A kérdező kommentje:
közben utána néztem. mindössze egy magyar orr (parfümőr) van. valami Zsolt. pedig még ilyen képzés is van. akkor mégis hogy van ez?
2013. febr. 3. 22:47
 27/28 anonim ***** válasza:

Gondolom nagyon érzékeny szaglásúnak kell lenni.

Úgy emlékszem,hogy tesztek vannak,amiket ha jól megcsinálod,akkor van esélyed.

Pl.

Meg kell szagolnod 15 illatot...utána újra meg kell mondanod mi az,aztán összekevernek 1-2.-3 összetevőt és ott is meg kell mondanod mik azok.ilyesmik.

Nem egyszerű ám!

Ezentúl szerintem képeznie kell magát az embernek és gyakorolni...izgalmas nagyon szerintem!

2013. febr. 3. 22:54
 28/28 anonim válasza:
Úristen... hiperszuper szaglásúnak kell lenned, ahhoz, hogy érezd a menstruáció szagát, vagy atom igénytelen nő mellett érzed. Nekem sosem volt ilyen bajom.. munka miatt csak minden este jut időm zuhanyra/fürdésre.. vagy meló előtt egy két perces zuhanyra, de nem naponta ötször-hatszor.. még sincs semmilyen kellemetlen szagom ezidő alatt sem!
2014. nov. 28. 01:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!