Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy lány ki nagyon tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dzsugaswily kérdése:

Van egy lány ki nagyon tetszik, de nem tudom mit tegyek?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és 19 a lány, sokszor összenézünk, a szemkontaktus nagyon megy, és mélyen érint engem, és a tekintete hivói szerű. Ismerősem mondták hogy amikor nem figyeltem a lány tetőtől-talpig megnézett, nagyon tetszik de félek, mert mivan ha kosár? MIt tegyek?
2013. febr. 3. 03:16
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
KÖszi, de komomy válaszokat kérek! Fogalmam sincs mit tegyek egyetlen barátnőm sem volt, és elég érdekes ez a dolog mert sok dolog, szemkontaktus volt... Nem tudom h kezdjem?
2013. febr. 3. 03:22
 2/14 anonim ***** válasza:
Próbálj vele beszélgetni, ismerkedni, közös témákat keresni, bármi legyen: film, szabadidő, zene (ez a legesélyesebb).
2013. febr. 3. 03:31
 3/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az értelmes választ! De egyszerűen félek, mert olyan a környezete hogy "raj arcok vesizk körül" megmindenki őt akraja nagyon szép, de ez olyan érdekes mert fél évek kb. szemezünk egymással és olyan furán de nagyon gyönyörű és félek ha félre értem vagy, félek oda menni://
2013. febr. 3. 03:34
 4/14 anonim ***** válasza:
Hát egy 19 éves lánynak már elég nagyok az igényei, de probáld nincs vesztenivalód.
2013. febr. 3. 03:37
 5/14 anonim ***** válasza:
Én is ilyen lány voltam, népszerű társaság vett körül, mindenféle menő arccal, 18 évesen már közel 30 éves "álompasik" (nekem nem) mozdultak rám, engem mégis egy 15 éves srác "fogott meg" akkor, ezért tudom, miről beszélsz. Kb. azóta a fiatalabbak jönnek be. :)
2013. febr. 3. 03:39
 6/14 A kérdező kommentje:

Jogos, de annyira félek hisz még barátosné nem volt. És gyönyörű de most mit szia vagy micsoda? mert elég érdekes érzéseim vannak. Mert hogy pont engem 14 évesen ennyire nézzük egymást, mintha 10dik megérzés lenne hogy egyszerűen amikor megjelenik egymásra nézünk ( 70%-ba) és érdekes...

De szerinted amit leritam ebből mi a véleményed, hisz 19 éves jogos h nagyobbak az igényei... De itt a szexre célzol? mert a témát még csak tudnám tartani..?

2013. febr. 3. 03:41
 7/14 A kérdező kommentje:
Bocs, de én Fiu vagyok!
2013. febr. 3. 03:42
 8/14 bestest ***** válasza:
Hát ez az, légy inkább férfi.
2013. febr. 3. 03:50
 9/14 anonim ***** válasza:
Ne aggódj a szex miatt sem szerintem, annyit elárulhatok, hogy a 15 évessel nem volt gond, szépen hagyta vezetni magát.. jó, akkor már 16 volt. :) De neked se kell elsietni!
2013. febr. 3. 03:51
 10/14 A kérdező kommentje:
De légyszi válaszoljatok, de normálisat!
2013. febr. 3. 03:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!