Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj ha szép lány létemre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha szép lány létemre neten szeretek ismerkedni?

Figyelt kérdés
Szeretném a személyiségemmel megfogni az embereket.
2013. febr. 3. 00:24
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

jó és akivel ismerkedsz annak elmondod hogy szép vagy? :D vagy azt sem? :D

f19

2013. febr. 3. 13:16
 22/23 A kérdező kommentje:
Akivel ismerkedek annak nyílván mutatok képet magamról, de itt egy válaszolónak mi értelme képet küldenem, én őt nem láttam, azt sem tudopm hány éves, ki ül a gép előtt. Az a következtetés meg nem helytálló miszerint, ha én ide kérdést teszek ki, akkor már nem lehetek sem szép, se szimpatikus egyén, a kérdésemben pedig nem volt semmi rinyálás.
2013. febr. 3. 14:03
 23/23 anonim ***** válasza:
Én ezzel fiúként vagyok így. Valakinek tetszem, valakinek nem, mint gondolom a legtöbben... és igazából soha nem volt különösebb problémám az ismerkedéssel "élőben" sem, de pont azért, amit Te írsz, szerintem (számos hátránya mellett) bőven van előnye is az internetnek. 21. században élünk, használjuk ki!
2013. febr. 5. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!