Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha szép lány létemre neten szeretek ismerkedni?
Szia!
Azért arra kíváncsi lennék, hogy az én szememben is (mint férfi szem) szép vagy-e...
Amúgy meg kérdésedre a válaszom: Nem baj, csak magaddal b*szol ki. Itt neten a társadalomnak csak egy jól álltalánosítható, definiálható hányadára lelhetsz rá.
23F
Biztosan rendkívül szép lehetsz, ha inkább neten ismerkednél az arcod felvállalása nélkül..
Talán ennyire szégyellős vagy élőben?
Kedves kérdező, küldhetnél magadról képet!
#11 voltam.
ezek a képkérősök mindig felbukkannak...
NEM KAPSZ KÉPET
Tény. Hát..
Fogadjuk el azt a tézist, miszerint a szépség belülről fakad.
Te az elbűvölő személyiségeddel akarod megfogni a népet-ami szükségképp szép, mivel elmondásod szerint Te magad szép vagy.
Aha.
Csakhogy!
Ha a személyiséged olyan átütő sikereket érne el, mint amennyire Te szépnek gondolod magad-továbbra is tartsuk magunkat ahhoz,hogy a szépség belülről fakad;tehát aki kívül szép, belül is- nem itt nyafiznál.
Ez pedig csak egyet jelenthet: nem érsz el sikereket ezügyben= nincs olyan átütő személyiséged és belső szépséged->tehát külső sem, ha belülről fakad.
Kedves barátom, jó helyen kapizsgálsz!
Nem véletlenül szerettem volna én is látni a kérdezőt. Egyébként meg az "ebből nekem hasznom nincs" dolog elég csúnya, materialista megnyilvánulás.
#11 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!