Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány, aki tetszik, részben biztosan cigány, és ezért bizonytalan vagyok. Nektek milyen tapasztalataitok vannak? Jobb lenne, ha inkább meg se próbálnám?
Van egy barátnőm....tüneményes csaj!
Semmilyen szempontból nem mondanád rá,hogy cigány,viselkedés,beszéd..csak is a külseje ,amin látszik.
Igaz,nagyon -nagyon szép lány:)
Ha a lány szolíd,lehet a családja sem "elvetemült" és akkor már érdemes megpróbálkozni az ismerkedéssel!
Sokat számit,hogy ,hogyan nevelkedett...
Szerintem előbb ismerd meg a családját,rokonait,és ha egy putris retek sincs köztük és mind teljesen normális csak akkor kezd el a kapcsolatod mélyíteni vele
Hallotam már pár sztorit ilyen kapcsolatokról,volt olyan srác akinek rendőrök kellettek hogy vigyázzanak rá miután otthagyta a csajt
Tudom, hogy nem szabad általánositani de néhány dolgot ne felejts el. Ő lehet szép, csinos, kulturált de vannak szülei, rokonai. Egy komoly kapcsolat esetén, én már voltam hasonló helyzetben előbb-utóbb belebotlasz nagyon komoly helyzetbe is. A cigány barátnőm apja kifejezetten rasszista volt, ki is jelentette, hogy neki szőke unoka nem kell. Hazudtak nekem, megaláztak, egyszer az apja meg is akart verni, semmi nem volt jó, sokat szenvedtem amiatt, hogy magyar vagyok.
Ez természetesen csak velem fordult elő, ilyen mással nem történik mert a romák szeretik a magyarokat. Járjál vele ha tetszik és szerezz tapasztalatokat. Aztán ha rájössz, hogy a család rasszista akkor próbálj kiszálni idejében a kapcsolatból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!