Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lány, aki tetszik, részben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lány, aki tetszik, részben biztosan cigány, és ezért bizonytalan vagyok. Nektek milyen tapasztalataitok vannak? Jobb lenne, ha inkább meg se próbálnám?

Figyelt kérdés
A lány nagyon tetszik, itt most sokkal inkább a családja/rokonsága aggaszt. Egyelőre nem tudok róla semmit, de feltételezem, hogy kultúráltabb családból származik, mert ő maga is visszafogott, és semmi cigányos nincs a viselkedésében, sem az öltözködésében. Légyszi mellőzzétek a rasszista és egyéb negatív kommenteket.
2013. febr. 2. 19:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Van egy barátnőm....tüneményes csaj!

Semmilyen szempontból nem mondanád rá,hogy cigány,viselkedés,beszéd..csak is a külseje ,amin látszik.

Igaz,nagyon -nagyon szép lány:)

Ha a lány szolíd,lehet a családja sem "elvetemült" és akkor már érdemes megpróbálkozni az ismerkedéssel!

Sokat számit,hogy ,hogyan nevelkedett...

2013. febr. 2. 20:11
 12/19 anonim ***** válasza:
31%
#9 Igen, rasszista vagyok. De nem véletlenül.
2013. febr. 2. 20:12
 13/19 anonim ***** válasza:
beszélgess sokat a lánnyal, nem kell rögtön beleugrani a kapcsolatba, csak ismerjétek meg egymást! Érdemes ilyeneket megtudni, hogy pl.: merre felé lakik, a szülei dolgoznak e és ha igen mit, vannak e testvérei, dolgoznak e, hová járnak iskolába stb...szerintemn származástól függetlenül fontos az embert valamilyen szinten feltérképezni, mielőtt kezdesz vele. Nem az mondom, hogy ezek alapján dönti el valaki, hogy együtt van e másikkal, de mindig kibuknak dolgok amik egyeseknél már igencsak számíthatnak. A lányt is figyeld meg, hogyan beszél, viselkedik, milyen baráti köre van, mit jelent számára a szórakozás, hogyan szokott kikapcsolódni, dolgozik e és ha igen mit, vagy hová jár iskolába stb... ezek mind fontos kérdések, mielőtt elindulna egy párkapcsolat! De ha szolid rendes lányról van szó, akkor minden bizonnyal a családja is ilyen, hiszen a család az elsődleges szocializációs közeg: nem nagyon szokott előfordulni olyan, hogy valaki különb legyen a családjánál, akár jó, akár rossz értelemben!
2013. febr. 3. 09:36
 14/19 anonim ***** válasza:

Szerintem előbb ismerd meg a családját,rokonait,és ha egy putris retek sincs köztük és mind teljesen normális csak akkor kezd el a kapcsolatod mélyíteni vele

Hallotam már pár sztorit ilyen kapcsolatokról,volt olyan srác akinek rendőrök kellettek hogy vigyázzanak rá miután otthagyta a csajt

2013. febr. 3. 12:24
 15/19 anonim ***** válasza:
Ne próbálkozz.
2013. febr. 3. 17:19
 16/19 friccy válasza:
ha csak félcigány akkor általában utálja a családját. Vagy NEM akkor Sory
2013. febr. 7. 20:37
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
"Mert a cigány apák szokása tesztelni az udvarló kitartását" Hozzám érne, halott lenne XD white power!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. júl. 4. 13:23
 18/19 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy nem szabad általánositani de néhány dolgot ne felejts el. Ő lehet szép, csinos, kulturált de vannak szülei, rokonai. Egy komoly kapcsolat esetén, én már voltam hasonló helyzetben előbb-utóbb belebotlasz nagyon komoly helyzetbe is. A cigány barátnőm apja kifejezetten rasszista volt, ki is jelentette, hogy neki szőke unoka nem kell. Hazudtak nekem, megaláztak, egyszer az apja meg is akart verni, semmi nem volt jó, sokat szenvedtem amiatt, hogy magyar vagyok.

Ez természetesen csak velem fordult elő, ilyen mással nem történik mert a romák szeretik a magyarokat. Járjál vele ha tetszik és szerezz tapasztalatokat. Aztán ha rájössz, hogy a család rasszista akkor próbálj kiszálni idejében a kapcsolatból.

2013. aug. 12. 15:44
 19/19 anonim válasza:
Most komolyan képzeld magyar lány vagyok és egy nálam pár évvel idősebb cigány srácba estem bele és én tudok is olyat a családjáról ami agaszthatna de engem nem érdekel mert ő bele zúgtam bele nem a családjába.
2014. jún. 2. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!