Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket idegesítene az a lány (15-16), aki egyedül teljesen normális, de a barátnőivel hangosan, visítva nevetne és állandóan animekről beszélne?
Figyelt kérdés
Inkább elkerülnétek, ha egyébként bejönne nektek?2013. febr. 2. 18:41
21/27 anonim válasza:
Gondolom aki nem támogatja a kultúrát azt idegesíttené . (Egyébként baromira elitélem azokat akik úgy szólják le hogy nem láttak egy jó animét sem , mert finyásak olvasni , az ilyeneket csak sajnálni tudom)
Engem konkrétan nem idegesíttene hanem vonzana (leszámítva a visítva nevetés)
22/27 anonim válasza:
3 16 éves lányt is ismerek, akik bár nem visítva, de nevetgélnek és animékről beszélgetnek szinte állandóan és mindenek van pasija akiket ez nem zavar....
23/27 anonim válasza:
én lány vagyok de rettenetesen idegesit ha valaki visitva nevet, inritál.
24/27 anonim válasza:
14 éves lány vagyok,és majdnem elveszítettem a 3 legjobb barátnőmet,mikor anime őrült lettem, és két lánnyal beszélgettem állandóan a szünetekben.(Pedig ők voltak régen számunkra a "közellenségek") Azóta kicsit visszafogtam magam,és bocsánatot kértem tőlük,viszont közöltem velük,hogy így kell elfogadniuk,és kész! Viszont az animéknek köszönhetően szereztem 6 új barátot,akik nélkül sokkal rosszabb és szürkébb lenne az életem.:) Gimnáziumban is majd megkeresem az anime fanokat,és ha jól érzem majd magam a társaságukban,akkor maradok,ha nem,akkor le tudok mondani a társaságukról.:) Az anime mánia nem rossz dolog,csak tudni kell kontrollálni magunkat. Vagy ha nem megy,akkor járj el minden conra,és ott tombold ki magad a barátnőiddel!:D (Ahogy mi is.xD)
25/27 mac.taylor válasza:
Attól függ ,hogy ha a pasid dobhártyája beszakad a visítás miatt akkor igen igen dühös lesz viszont ha egy csajos este van akkor tök mindegy
26/27 anonim válasza:
Pont normális fiút nem kéne zavarnia. Bár nem tudom, hogy külső szemlélő alapján mennyire lehetnek "idegesítőek", de amennyiben csak egymás között van így, akkor az nem egetkiáltó probléma.
Én jóval idősebb fiúként egy lány-barátommal szoktam hangosan hahotázni, amikor egymással vagyunk. Vannak olyan személyek, akiknél valamiért így jön ki az, hogy megtalálják egymással az összhangot. Illetve így számolnak le a napi gondokkal.
27/27 anonim válasza:
Fiú vagyok. Szeretem a JÓ animéket. Még Jrockot is hallgattam egy ideig. De mikor ezek a lányok a bulikban ötpercenként felvisítottak valamin, azt max pár óráig lehetett kibírni. Szóval gyorsan kikerülném. Az ilyen nem rajongó, hanem fangirl. Hatalmas különbség. Olyanból nem kérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!