Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Titeket idegesítene az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Titeket idegesítene az a lány (15-16), aki egyedül teljesen normális, de a barátnőivel hangosan, visítva nevetne és állandóan animekről beszélne?

Figyelt kérdés
Inkább elkerülnétek, ha egyébként bejönne nektek?

2013. febr. 2. 18:41
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
7.nek szól:az anime az a japán "mese" karakterek..pl azon az idiota csatornán nyomják egyfolytába...aaaa animaxon v mi a tököm...
2013. febr. 2. 19:02
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőkkel visítva röhögés az-már megbocsáss-de kib*szott idegesítő.

Az anime imádat nem zavar,ha nem akarja rám erőltetni,és lehet vele másról is beszélni..

17/F

2013. febr. 2. 19:10
 13/27 A kérdező kommentje:
Nagyon jó barátnőim, és csak ez az egy hibájuk van :) Szóltam nekik, de sajnos mindig visszaesnek. Néha nem is érdekel, ki mit gondol, de aztán elszorul a szívem, mert tudom, hogy ezért nem lehet egy normális sráccal semmi sem...
2013. febr. 2. 19:15
 14/27 anonim ***** válasza:

Mi nekik a nehéz a kulturált nevetésben?

Vagy ha képtelenek leszokni,akkor menjetek a folyosóra ott nem zavaró annyira.

2013. febr. 2. 19:18
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a gond hogy animét néznek. Abban nincs semmi rossz sőt némelyik jobb mint egy film. Azt is a baj és szerintem elégé szemét dolog is tőlük hogy olyanról beszélgetnek amihez te nem tudsz hozzászólni.
2013. febr. 2. 19:22
 16/27 A kérdező kommentje:
15# igazad van, de csak egymás között beszélünk animeről, pont, mert a többieket nem érdekli. Szerintem is szemétség lenne. Inkább a vihogásuk a ciki
2013. febr. 2. 19:26
 17/27 anonim ***** válasza:
Engem zavarna.
2013. febr. 2. 19:30
 18/27 anonim ***** válasza:

A fiúknak a bátorságát könnyen el lehet venni.

Én rühellem, nevetnek rajtam.

2013. febr. 2. 19:42
 19/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, nagyon hasznosak voltak. Akkor ez kizáró ok számotokra?
2013. febr. 2. 20:05
 20/27 anonim ***** válasza:
Szerintem nem az anime a kizáró ok hanem ha valaki nem tudsz kicsit visszafogottabban viselkedni.
2013. febr. 2. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!