Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van olyan kevés bájos lány a biszex/leszbikus lányok között?
Egy leszbikus/biszex ismerőse sincs, akit személyesen ismer. Képekről ítéli meg az embereket. (Hozzá tenném, hogy egy átlagos meleg buliról, nem találsz az interneten képet.) Felszínes ember vagy.
Jó keresgélést. :D
Faj az igazság, kérdező?
Nem sokra fogsz jutni ilyen mentalitással...
Jaj emberek, ne civakodjatok!
Mindenki kezdte valahogy és emlékezzetek, hogy nem könnyű. Én például suliban nem találtam senkit, aztán mostani barátaim mesélik, hogy ők meg pont onnan csajoztak régen. Elég egyetlen meleg csajt megtalálni, ő úgyis ismeri a többi nagy részét. Kérdés hogy hol is található ilyen csaj. Nem tudom melyik megyéből vagy, de Pesten nem nagy cucc ilyet találni. Ott van a fészbuk is, megnézel pl a társkeresőn egy jó csajt, aztán megkeresed a fészen, vagy az ő ismerőseit a fészen, van akiről egyből levenni, hogy az. Ráírsz, hidd el nincs semmi, ha mellé lősz sem, tapasztalatból mondom. Ez csak egy példa volt.
Én továbbá a női focit is javaslom, ott tobzódnak szerintem, én is onnan kezdtem csajozni. Vagyis megismertem egy lányt, aztán ő mesélt az exeiről, párnak be is mutatott, szóval alakulnak a dolgok maguktól is, csak el kell lazulni és sodródni.
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!