Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 15 éves leszbikus lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 15 éves leszbikus lány hol találhatna magának barátnőt?

Figyelt kérdés
Már egy ideje tudom, hogy a lányok érdekelnek, a fiúk egyáltalán nem érdekelnek, undorodom tőlük. Tudom, hogy még fiatal vagyok, de már elegem van a magányból, leszbikus lányokkal szeretnék ismerkedni, csak nem tudom, hogy hol. :/

2013. jan. 19. 22:42
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Itt. Vagy suliban. Társkesőt nem ajánlom.
2013. jan. 19. 22:45
 2/21 A kérdező kommentje:
Oké. :) Köszi! :)
2013. jan. 19. 22:45
 3/21 anonim válasza:
undorodás alatt mi értesz?
2013. jan. 19. 23:02
 4/21 anonim válasza:
*mit
2013. jan. 19. 23:02
 5/21 A kérdező kommentje:
Azt, hogy nem bírnák megcsókolni egy fiút se, meg nem is bírnám a szexet elképzelni fiúval.
2013. jan. 19. 23:11
 6/21 anonim ***** válasza:
41%

"bírnák"

Először -- javaslom -- tanulj meg magyarul, és csak utána gondolkozz a társkeresésen.

2013. jan. 19. 23:24
 7/21 A kérdező kommentje:
Bocsi, elgépeltem! *bírnék
2013. jan. 19. 23:28
 8/21 Doktor Jo ***** válasza:
79%

Az a baj, hogy elég nehéz helyzetben vagy. A társkeresők alanyai 90%-ban kamuk. Hely nagyon még ebben az országban nincs erre, de ha nyitott szemel jársz a mindennapokban szerintem lesz olyan lány aki szemez veled :) De biztos vagy a beállítottságodban ?

Ha kérdésed van írj nyugodtan privátot és pártatlanul, korrekt válaszokra számíthatsz, bármilyen témában.

2013. jan. 19. 23:34
 9/21 A kérdező kommentje:
Igen, biztos vagyok a beállítottságomban! :) Értem, köszi szépen! :)
2013. jan. 19. 23:46
 10/21 anonim ***** válasza:

Szerintem meg addig nem lehetsz biztos a beállítottságodban, míg ki nem próbáltad mindkettőt. Főleg nem 15 évesen, mikor még kialakulóban vagy.

(Nem kioktatás, nem tenném, nem vagyok erkölcscsősz, nekem is volt 14 évesen barátnőm. Aztán lett csak barátom.

Most ha egy 10-es skálán, ahol a 0 a totál leszbikus, az 5 a bi, és a 10 a hetero, be kéne lőnöm magam, olyan 7-8 lenne.)

Jöhet még olyan fiú, aki megváltoztatja ezt. (Nem biztos).

De a netet én sem ajánlom neked, sok kamu, magát fiatal leszbikus lánynak kiadó, tinikre élvezkedő f.sszal futhatsz össze...

2013. jan. 20. 01:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!