Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 15 éves leszbikus lány hol találhatna magának barátnőt?
Barátokon keresztül, (melegbarát szórakozóhelyeken), itt is lehet.
15 évesen is már tisztábban lehet lenni a szexu. orientációval, én is ekkor kezdtem, de mint ahogy az ember változik így csak igazán az idő múlásával lehet valaki egészen biztos a dolgában.
Kérdező, te merre laksz? (mert Pesten több az mb-szórakozóhely + ösztrosok is szervez bulikat).
Utolsónak igaza van, Pesten valóban több a melegbarát szórakozóhely, és több a lehetőség az ismerkedésre, de nem zárja ki, hogy máshol is sikerrel járhatsz :)
Olvastam azt is, hogy netes ismerkedést nem ajánlanak, mert sok a kamu. Ez így van, leginkább társkeresőkön, a nagy része tényleg kamu...nekem sincsenek jó tapasztalataim ://
Netes fórumokon viszont jól lehet ismerkedni, bár inkább baráti szinten. Itt gyakorin viszont tényleg jó ismerkedni, mert elég sokan vagyunk...:) és a legtöbb normális, nem kamu felhasználó.
18/L Bp.
itt is remekül zajlik az élet, ha gondolod, írj privit, szívesen beszélgetek bárkivel :)
16/l/l Bp.
Én is Békés megyei vagyok/voltam és otthon találtam meg a páromat és két és fél éve együtt is vagyunk. Szóval vidéki városokban is van rá esély, bár Pesten tényleg több a lehetőség. Kitartás, jön majd a szerelem úgyis.
23 meleg F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!