Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Miért szőrtelenítitek magatokat, ha a nők a szőrös pasikra buknak?
Természetesen nem Csubakkának kell kinézni, lehet igényesen karbantartani a területeket, de abszolút nem értem, hogy a férfiak mégis mi alapján mesélik be maguknak, hogy a nők a csupasz csigákra buknak. Hónaljborotválás, mellkasgyanta, hasgyanta - minek?
A szőr másodlagos férfi nemi jelleg... teljesen természetes.
Hozzáteszem, mindenkinek lehet persze egyedi ízlése, de végigkérdeztem rengeteg barátnőmet, ugyanez a véleményük.E Itt GYK-n is naponta vannak kérdések erről, a nők ott is rendszeresen leírják, hogy szőrösen szeretik a pasikat.
Akkor miért? :)
lehetne olyan kérdés is, hogy a lányok miért kenik ki magukat két kiló festékkel, plasztikáztatnak, és miért hordanak ribis ruhákat?
egy, nem minden lány ilyen, sőt inkább így helyes: vannak ilyen lányok, kettő, mert mindenféle stílusra van igény.
a kérdésre: vannak lányok, akik arra buknak.
szerintem, ha a hónaljszőrzetet röviden tartja, az bőven elég. no meg azért lenn sem árt, mert irritálja a szőr a csiklómat, de egyébként ott is maradhatna :)
de látod, nem mindenki osztja a véleményemet... :)
Amit nem szeretek, az a mellkas+hasszőr, valamint a bajusz, szakáll. Hónalj nem nagyon zavar, de az intim tájékon, ha nem is csupasz, de legalább rövid legyen a szőr, hogy ne zavarjon.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!