Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Miért szőrtelenítitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Miért szőrtelenítitek magatokat, ha a nők a szőrös pasikra buknak?

Figyelt kérdés

Természetesen nem Csubakkának kell kinézni, lehet igényesen karbantartani a területeket, de abszolút nem értem, hogy a férfiak mégis mi alapján mesélik be maguknak, hogy a nők a csupasz csigákra buknak. Hónaljborotválás, mellkasgyanta, hasgyanta - minek?

A szőr másodlagos férfi nemi jelleg... teljesen természetes.

Hozzáteszem, mindenkinek lehet persze egyedi ízlése, de végigkérdeztem rengeteg barátnőmet, ugyanez a véleményük.E Itt GYK-n is naponta vannak kérdések erről, a nők ott is rendszeresen leírják, hogy szőrösen szeretik a pasikat.

Akkor miért? :)

2013. febr. 2. 15:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

lehetne olyan kérdés is, hogy a lányok miért kenik ki magukat két kiló festékkel, plasztikáztatnak, és miért hordanak ribis ruhákat?

egy, nem minden lány ilyen, sőt inkább így helyes: vannak ilyen lányok, kettő, mert mindenféle stílusra van igény.

a kérdésre: vannak lányok, akik arra buknak.

szerintem, ha a hónaljszőrzetet röviden tartja, az bőven elég. no meg azért lenn sem árt, mert irritálja a szőr a csiklómat, de egyébként ott is maradhatna :)

de látod, nem mindenki osztja a véleményemet... :)

2013. febr. 2. 16:06
 12/16 Laylah ***** válasza:
50%

Amit nem szeretek, az a mellkas+hasszőr, valamint a bajusz, szakáll. Hónalj nem nagyon zavar, de az intim tájékon, ha nem is csupasz, de legalább rövid legyen a szőr, hogy ne zavarjon.

22/L

2013. febr. 2. 17:35
 13/16 anonim ***** válasza:
Én szinte gyárilag nem vagyok szőrös, pl. mellkas full csupasz, akkor én nem vagyok férfi?!? Az életvitelem, lakóhelyem, munkám, minden rendesen férfias, és persze jómagamat is annak tartom. Nagyon lesajnálom, ha azért nem vagyok pár nő szemében férfi, mert nem nő rajtam szőr...
2013. febr. 2. 20:29
 14/16 Laylah ***** válasza:
20:29: Párom is ilyen, egy-két exem is, szóval nem vagy egyedül :) plusz vannak, akiknek ez tetszik, pl. én. Nem vagy ettől kevésbé férfias! :)
2013. febr. 2. 22:17
 15/16 anonim ***** válasza:
Volt olyan kérdés is, ahol a "szőrtelen" nyert. Ne nyilatkozz a nők többségének nevében, pl. engem is taszít, ha szőrös, valahogy esélytelen is (nagyjából), ha valakinek meglátom a szőrös mellkasát, hiába helyes. Mondjuk nem gond, mert alapvetően nem is tudok vonzódni ahhoz, akinek a lábán, nemi szervén, hónalján, arcán kívül is nőne szőr, akinek nem, annak esetében viszont még a láb szőrtelenítés sem zavar, sőt.
2013. szept. 5. 19:42
 16/16 anonim ***** válasza:
Ja, és azért látom veled ellentétben úgy, hogy a nők többsége a szőrtelent pártolja, mert a barátnőim is így vannak vele, ahogy én. És mégcsak nem is tizenévesek vagyunk, sőt, plázacicák sem. Én még sminkelni sem szoktam és utálom a rózsaszínt.
2013. szept. 5. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!