Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok Ti hogy szőrtelenítitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok Ti hogy szőrtelenítitek magatokat "lent"?

Figyelt kérdés

Mivel és hogyan?

Azért kérdezem,mert én mindig csupaszon szeretem,krémmel szoktam leszedni,de egy ideje fogalmam sincs miért egyszerűen nem jön le a krémmel teljesen,olyan,mintha már 1-2 napos lenne a szőr...

Aki borotválja,hogyan?

Én egyszer próbáltam,de véresre kipattogtak utána a szőrtüszőim...

Köszi ha válaszoltok!

2012. okt. 30. 21:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Borotva, fürdés közben (min. 5 percig ázni kell előtte), felhabosított tusfürdővel.
2012. okt. 30. 21:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Kozmetikusnál gyantáztatom.
2012. okt. 30. 21:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Persze, a krém nem szedi le az erős szőrt már. Én sem bírom a borotvát. Kizárólag gyanta, az is kizárólag kozmetikusnál.
2012. okt. 30. 22:15
 4/4 anonim ***** válasza:
én borotvával, szappannal szoktam.
2012. okt. 30. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!