Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt nem értem. Mér látnak a képeken idősebbnek és élőbe miért nem tetszem nekik annyira mint a képeken?
Figyelt kérdés
néha szoktam neten ismerkedni srácokkal.a képeim alapján tetszem nekik(és néha a koromnál idősebbenek néznek engem)
amikor mag talira kerül a sor némelyik srácon látszott h másra számított(mert alacsony vagyok/162cm/ és elég vákony vagyok /nem anorexiás csak vékony!/.nah,ezt nem értem!:S miért látnak másnak a képeken mint a valóságban?
most is ismerkedem egy sráccal msn-en,kiderült h egy suliba járunk:) nagyon jól néz ki(magas jóképű,izmos ,de nem az a szörnyen kigyúrt)a képek alapján tetszem neki.
de félek ha meglát a valóságban nem fogok neki tetszeni,(mert a suliba sokkal szebb csajok is járnak és sztem szinte bármelyiket "megkaphatná".a srác 18,én 15/L Most mit csináljak?bocsi ha hülyén fogalmaztam meg,jobban nem tudtam:S
2009. szept. 3. 15:08
11/14 A kérdező kommentje:
köszi h válaszoltál
2009. szept. 3. 20:07
12/14 A kérdező kommentje:
*válaszoltatok
2009. szept. 3. 20:08
13/14 anonim válasza:
Ha nem tetszel neki akkor b*ssza meg, találsz jobbat, fogd fel így:)
14/14 A kérdező kommentje:
igazad van utolsó:),köszi h válaszoltál
2009. szept. 4. 07:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!