Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt nem értem. Mér látnak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt nem értem. Mér látnak a képeken idősebbnek és élőbe miért nem tetszem nekik annyira mint a képeken?

Figyelt kérdés

néha szoktam neten ismerkedni srácokkal.a képeim alapján tetszem nekik(és néha a koromnál idősebbenek néznek engem)

amikor mag talira kerül a sor némelyik srácon látszott h másra számított(mert alacsony vagyok/162cm/ és elég vákony vagyok /nem anorexiás csak vékony!/.nah,ezt nem értem!:S miért látnak másnak a képeken mint a valóságban?

most is ismerkedem egy sráccal msn-en,kiderült h egy suliba járunk:) nagyon jól néz ki(magas jóképű,izmos ,de nem az a szörnyen kigyúrt)a képek alapján tetszem neki.

de félek ha meglát a valóságban nem fogok neki tetszeni,(mert a suliba sokkal szebb csajok is járnak és sztem szinte bármelyiket "megkaphatná".a srác 18,én 15/L Most mit csináljak?bocsi ha hülyén fogalmaztam meg,jobban nem tudtam:S

2009. szept. 3. 15:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Fényképen majdnem mindenki máshogy néz ki. Gondolom te is. Ezért kéne élőben ismerkedni, hogy ne legyenek iylen félreértések.
2009. szept. 3. 15:10
 2/14 anonim ***** válasza:
41%
Élőben nagyobb a fejed. De tényleg.
2009. szept. 3. 15:12
 3/14 A kérdező kommentje:

köszi az elsőnek:)

am tényleg nagyobb a fejem élőbe?!xd ki hitte volna?!!xd

2009. szept. 3. 15:15
 4/14 A kérdező kommentje:
komoly válszokat kérnék
2009. szept. 3. 15:26
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
próbálj meg valósághű képet készíteni. semmi bepózolás, semmi "csalás" sima eccerű snassz képet. nemmutat vmi jól, tudom, de legalább közelebb áll a valósághoz.
2009. szept. 3. 15:43
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Ehhez látni kellene a képeket is, meg téged is a valóságban, mert így nehéz válaszolni, de megpróbálom:

A wiw-en fellelhető 15 évesekből indulok ki:

1. A kép túlexponált (túl fényes), ez nagyon előnyös azoknak, akiknek csúnyácska az arcuk v. tele vannak bőrhibákkal.

2. A képet extrém szögből készíted. Sok olyan szögletesebb arcforma van, ami bárhonnan nézve nem túl vonzó, ellenben van egy olyan szög, amelyből fotózva egész elfogadható a látvány (a tipikus "fejem fölé tartom a gépet és közben oldalra és fel nézek"...).

3. A csaj szexi ruhákban, bikiniben kihívó pózokban csinálja a képeket (nagyon nem ajánlom, így csak olyan fiúk fognak jelentkezni, akiknek csak "arra" kellenél), és a fiút lelombozza, amikor megjelenik a kislány a vadmacska helyett...

4. A képeken nem látszik a magasságod, kivéve csoportképeken...

5. A fentiek kombinácója, pl. push-upos melltartóban a tükörbe fotózós, exrtém szögben, egy kiló sminkben stb...Ezek után a fiú egy istennőre készül, és igencsak koppan, amikor megjelenik a deszka, ellenben nagyhasú, pattanásos, durva arcvonásokkal ellátott leányzó...

A fentiek csak extrém példák, nem azt mondom, hogy csúnya vagy, csak azt, hogy ezek a "trükkök" olyan képet alakítanak ki a fiúk képzeletében, mely nem fedi a valóságot. Inkább tegyél fel "hétköznapi" képeket is :)

2009. szept. 3. 15:54
 7/14 A kérdező kommentje:
köszi az utolsónak.am inkább csak egyszerű képeim vannak,a kép egyáltalán nem fényes mert nem tükörből fényképezem magam.felülről soha nem fényképezek csak előről,és néha oldalról.sima egyszerű melltartó van rajtam mint máskor.arcom sokak szerint szép.alig sminkelem magam.(szemceruza+szempillaspirál)de … a talira is kisminkelve szoktam menni..nemcsak szexi ruhában fényképezem magam,elég sok hétköznapi ruhás képem is van.csak egy-két szexi pózos képem van a többi inkább átlagos.úgyhogy nem nagyon értem….
2009. szept. 3. 16:24
 8/14 A kérdező kommentje:
ja és 15:43-asnak is köszönöm
2009. szept. 3. 16:25
 9/14 anonim ***** válasza:

Szia! A 15:54es vagyok.

Ebben az esetben pusztán annyi van, hogy téged "szeret a kamera", ami elég ritka, én életemben talán ha egy lányt láttam, aki jobban nézett ki a képeken, mint az életben...

Ennek az ellenkezőjére viszont sok példa van, hogy valaki nagyon szép a valóságban, de nem fotogén. Örülj, hogy nem közéjük tartozol.

Itt annyit tehetsz, hogy sok képet csinálsz (nem mesterkélteket természetesen), és a sok kép közül biztos lesz néhány, mely eléggé közel áll a valósághoz.

2009. szept. 3. 19:32
 10/14 anonim ***** válasza:

Miért van az, hogy én is ismerkedtem már neten, mégsem volt egy fiú sem, aki találkozás után ne akart volna többet?

Természetes képeket készíts. Ne olyat, amin nőiesebb/szexibb vagy, hanem olyat, amin TE vagy. Biztosan úgy is lesz jelentkező;)

Mellesleg tényleg jobb, ha élőben ismerkedsz. Tisztább a dolog:)

17/L

2009. szept. 3. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!