Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt nem értem. Mér látnak a képeken idősebbnek és élőbe miért nem tetszem nekik annyira mint a képeken?
néha szoktam neten ismerkedni srácokkal.a képeim alapján tetszem nekik(és néha a koromnál idősebbenek néznek engem)
amikor mag talira kerül a sor némelyik srácon látszott h másra számított(mert alacsony vagyok/162cm/ és elég vákony vagyok /nem anorexiás csak vékony!/.nah,ezt nem értem!:S miért látnak másnak a képeken mint a valóságban?
most is ismerkedem egy sráccal msn-en,kiderült h egy suliba járunk:) nagyon jól néz ki(magas jóképű,izmos ,de nem az a szörnyen kigyúrt)a képek alapján tetszem neki.
de félek ha meglát a valóságban nem fogok neki tetszeni,(mert a suliba sokkal szebb csajok is járnak és sztem szinte bármelyiket "megkaphatná".a srác 18,én 15/L Most mit csináljak?bocsi ha hülyén fogalmaztam meg,jobban nem tudtam:S
köszi az elsőnek:)
am tényleg nagyobb a fejem élőbe?!xd ki hitte volna?!!xd
Szia! Ehhez látni kellene a képeket is, meg téged is a valóságban, mert így nehéz válaszolni, de megpróbálom:
A wiw-en fellelhető 15 évesekből indulok ki:
1. A kép túlexponált (túl fényes), ez nagyon előnyös azoknak, akiknek csúnyácska az arcuk v. tele vannak bőrhibákkal.
2. A képet extrém szögből készíted. Sok olyan szögletesebb arcforma van, ami bárhonnan nézve nem túl vonzó, ellenben van egy olyan szög, amelyből fotózva egész elfogadható a látvány (a tipikus "fejem fölé tartom a gépet és közben oldalra és fel nézek"...).
3. A csaj szexi ruhákban, bikiniben kihívó pózokban csinálja a képeket (nagyon nem ajánlom, így csak olyan fiúk fognak jelentkezni, akiknek csak "arra" kellenél), és a fiút lelombozza, amikor megjelenik a kislány a vadmacska helyett...
4. A képeken nem látszik a magasságod, kivéve csoportképeken...
5. A fentiek kombinácója, pl. push-upos melltartóban a tükörbe fotózós, exrtém szögben, egy kiló sminkben stb...Ezek után a fiú egy istennőre készül, és igencsak koppan, amikor megjelenik a deszka, ellenben nagyhasú, pattanásos, durva arcvonásokkal ellátott leányzó...
A fentiek csak extrém példák, nem azt mondom, hogy csúnya vagy, csak azt, hogy ezek a "trükkök" olyan képet alakítanak ki a fiúk képzeletében, mely nem fedi a valóságot. Inkább tegyél fel "hétköznapi" képeket is :)
Szia! A 15:54es vagyok.
Ebben az esetben pusztán annyi van, hogy téged "szeret a kamera", ami elég ritka, én életemben talán ha egy lányt láttam, aki jobban nézett ki a képeken, mint az életben...
Ennek az ellenkezőjére viszont sok példa van, hogy valaki nagyon szép a valóságban, de nem fotogén. Örülj, hogy nem közéjük tartozol.
Itt annyit tehetsz, hogy sok képet csinálsz (nem mesterkélteket természetesen), és a sok kép közül biztos lesz néhány, mely eléggé közel áll a valósághoz.
Miért van az, hogy én is ismerkedtem már neten, mégsem volt egy fiú sem, aki találkozás után ne akart volna többet?
Természetes képeket készíts. Ne olyat, amin nőiesebb/szexibb vagy, hanem olyat, amin TE vagy. Biztosan úgy is lesz jelentkező;)
Mellesleg tényleg jobb, ha élőben ismerkedsz. Tisztább a dolog:)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!