Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csináljunk videót róluk?
Figyelt kérdés
Na szóval nemsokára osztálytársamék tanyájára megyünk az osztállyal. vannak jó csajok az osztályban, úgyhogy valahogy be kéne nézni a ruhájuk alá kamerával :D fürdés közben pl. várom a tanácsokat :D2013. febr. 1. 22:38
1/16 anonim válasza:
Csak ne csodálkozzatok,ha másnap farok nélkül egy kút alján ébredtek.
2/16 anonim válasza:
Értem én hogy ez vicces.. de gondold már át..szegény lány!Hogy érezheti magát ezután,megalázva. SZERINTEM ESZETEKBE NE JUSSON!
Engem is jó csajnak mondanak,de ilyet nem csinálnának,a fenekemet fényképezték le egyszer de ez már sok...
3/16 anonim válasza:
Ha ott maradtok éjszakára, akkor lógjatok be a lány mosdóba és szereljetek webkamerát a zuhi plafonjára . XD
4/16 anonim válasza:
Hát én nem ajánlom. Simán feljelenthetnek...
Inkább akkor már próbálkozzatok be náluk, hátha szerencsétek lesz.
6/16 anonim válasza:
Dobj be egy békát...és pucéran kirohannak;)
7/16 A kérdező kommentje:
komoly válaszokat várok... feljelentés... pff az ilyenekt már megszokták tőlünk :D
2013. febr. 1. 22:59
8/16 anonim válasza:
bűncselekménynek számít jobb ha tőlem tudod
10/16 anonim válasza:
Venni kell egy mini kamerát és fel kell szerelni valami stabil, de nem látványos helyre. vagy füzzétek be őket és adjátok nekik... De ez bűn cselekmény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!