Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatban mik a kikötések, szabályok?
beszéljétek meg +1
"Mindenki másképp csinálja"
Hát..ha szex akkor szex, érzelemmel nem vegyítjük, semmiképp. Az egészségesség és a diszkréció alap és persze a másikra sem kell ráakaszkodni napi szinten. Nincs féltékenységi roham, ha a másiknak akad valakije, nincs faggatózás, gyanúsítgatás. semmi jajjdejóhogyittvagy, sem nyálaskodás.
Nálam ezek lennének a szexkapcsolatom szabályai, de szerintem mindenkinél eltérő lehet. :)
Nincsenek szabályok ha terhedre van és már nem kell akkor annyi, nem tudtok szakítani mert nem voltatok 1 pár.
Akárki keresheti a másikat, és ugye ha mindkettőnek jó az időpont akkor eldördül az ágyú, és lesz tűzijáték meg hasonlók.
De kinek hogy...
Ilyen felállásban sok közöd nincs hozzá, hogy ki mással van szexuális viszonya, amit meg lehet beszélni az, hogy pl. csak óvszerrel csinálja esetlegesen másokkal is. Illetve, hogy tudj róla, ha van/lesz más.
Szerintem az számít nyomulásnak, ha pl. a másik félnek épp nincs kedve találkozni, neked meg igen - na ekkor nem kell erőltetni, ill. magyarázatot kérni/megsértődni.
Bár még soha nem volt szexkapcsolatom, de valahogy így tudom elképzelni. A lényeg, hogy mindent meg kell beszélni.
És az előttem szólóknak igazuk van! Ha már féltékeny vagy akkro már kialakultak komolyabb érzések is amit vagy elmondasz vagy nem, ha elmondod és ő nemet mond akkor annyi. ÉS nem szólhatsz egy rossz szót sem!!!
Ha ebben az esetben igent mond akkor mákod van.4
De igen...ezt beszéljétek meg...mi nem tudjuk h ti külön külön milyenek vagytok és milyen az életetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!