Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tálaljam a partneremnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tálaljam a partneremnek, akivel szexkapcsolatban vagyok, hogy hüvelygombát kaptam tőle?

Figyelt kérdés
Elég kínos dolog, valahogy finoman szeretném neki elmondani, és nem szeretném abbahagyni vele a dolgot, jobb lenne, ha kikezelné magát inkább. De sajnos mivel nem vagyunk együtt hivatalosan, bármikor visszafertőzhet idegen partnertől. Óvszer sem a legjobb megoldás, mert engem néha csíp. És ti hogyan fogadnátok egy ilyen tényt, ha nektek állna elő ezzel a partneretek?
2010. nov. 15. 14:51
 1/6 anonim ***** válasza:
29%
hát tálald a gombát körettel... :\
2010. nov. 15. 14:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem "tálalni" kell, hanem egy az egyben megmondani. Ha nem kezeltetitek ki magatokat, oda-vissza fogjátok fertőzni egymást.

Ha tényleg csak szexkapcsolatban vagytok, készülj fel valami otrombaságra, pl. hogy hárít, hogy nem is tőle kaptad. Rendes párkapcsolatban nyilván valószínűleg másképp állna a partner a dologhoz, ha ciki is, el kell fogadni, és ki kell kezeltetni.

Ha mindkettőtöknek más partnerei is vannak (illetve ha csak neki) nagyon nagy felelőtlenség óvszer nélkül szexelni!!!! (A gombától függetlenül...) Ha egyik csíp próbáljatok másfélét - de ha másokkal is dug, és mégsem akarod a viszonyt abbahagyni, legalább az egészségedet ne kockáztasd.

2010. nov. 15. 14:57
 3/6 A kérdező kommentje:

első: Értem a viccet, de légyszi ne most..

másodiknak: igazából nekem nincs rajta kívül más partnerem, neki lehet, de nem biztos, de a lehetősége persze megvan rá, és ahogy ismerem, ki is használja. De mégis hogy mondjam meg neki a tényt finoman?

2010. nov. 15. 15:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Simán...Én haragudnék,h nem mondta,h fűvel-fával dug össze-vissza,és most meg szenvedsz...
2010. nov. 15. 15:36
 5/6 anonim ***** válasza:
oké. :) de legalább örülök, hogy értd a vicet.
2010. nov. 15. 15:37
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. Remélem normálisan fog hozzáállni..
2010. nov. 15. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!