Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tálaljam a partneremnek, akivel szexkapcsolatban vagyok, hogy hüvelygombát kaptam tőle?
Ezt nem "tálalni" kell, hanem egy az egyben megmondani. Ha nem kezeltetitek ki magatokat, oda-vissza fogjátok fertőzni egymást.
Ha tényleg csak szexkapcsolatban vagytok, készülj fel valami otrombaságra, pl. hogy hárít, hogy nem is tőle kaptad. Rendes párkapcsolatban nyilván valószínűleg másképp állna a partner a dologhoz, ha ciki is, el kell fogadni, és ki kell kezeltetni.
Ha mindkettőtöknek más partnerei is vannak (illetve ha csak neki) nagyon nagy felelőtlenség óvszer nélkül szexelni!!!! (A gombától függetlenül...) Ha egyik csíp próbáljatok másfélét - de ha másokkal is dug, és mégsem akarod a viszonyt abbahagyni, legalább az egészségedet ne kockáztasd.
első: Értem a viccet, de légyszi ne most..
másodiknak: igazából nekem nincs rajta kívül más partnerem, neki lehet, de nem biztos, de a lehetősége persze megvan rá, és ahogy ismerem, ki is használja. De mégis hogy mondjam meg neki a tényt finoman?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!