Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? 7évesen olyat tett velem 1 fiú amit nem akartam. Most 14 vagyok. Rémálmaim voltak ezzel kapcsolatban, nem tudtam aludni.
A pszichológusnak titoktartási kötelezettsége van .
Nem fogja elmondani senkinek sem
Ha nem beszélsz róla csak neked lesz rosszabb.
Ezt ne szégyelld! Lehet, hogy tudnának segíteni, hogy feldolgozd. Főleg a pszichológus. A szüleid tudják?
Sajnálom. :(
Hat elvileg o nem mondhatja el senkinek amirol beszeltetek. De sztem beszelj vele, mondd el, hogy aggodsz emiatt!
Viszont el kene jarnod sztem rendszeresen, de akkor masikhoz esetleg.
Köti őt a eskü,nem mondhat senkinek semmit,max a szüleidnek,de gondolom ők tudják.
Ha mégis félsz tőle,keressetek egy másikat sulin kívül.
Mindenképpen beszélned kell szakemberrel és részletesen elmondani, hogy mi történt, Csak így tud segíteni Neked. Nagyon sajnálom ami történt, én a legjobb barátnőmet segítettem végig egy ugyanilyenen, vele 9 évesen történt a dolog, most már lassan 20, de még mindig vannak problémái, mert ő évekkel később kért csak szakembertől segítséget.
Tehát minél hamarabb, annál jobb!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!