Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj, hogy nem volt barátom még? 'Selejtes' lennék?
Jövőhéten leszek 19. Környezetem szerint komoly vagyok, de ha a barátaimmal vagyok, sokat nevetgélek. Élek-halok a 'hobbimért' (rádiózás), amint befejeztem, abban a körben szeretnék dolgozni. Szinte minden időmet a hobbim tölti ki.
Leginkább csendes vagyok, jobban szeretem a 'magányt', olykor zavarnak a körülöttem lévő emberek, de ennek ellenére nyitott vagyok, könnyen ismerkedem. A rádióban idősebbnek, 'érettebbnek' gondolnak, mint ahány éves vagyok.
Bulizni nem járok el, mert nem az én világom. Nem vonzz az üvöltő zene, sem a részeg kortársaim. Beülős helyek sem, társaság hiányában (távolságtartó vagyok a barátságban, már megégettem magam).
Ifjúsági gyülekezetbe (evangélikus) járok el péntek esténként, vasárnap templomba. Fontos a hit számomra, és az Istennel való kapcsolat(om).
Nem mondom azt, hogy nagyok az igényeim, de azt sem, hogy bárki megfelel. Több 'jelentkezőm' is lett volna, de mindet visszautasítottam, mert nem akarok úgy belemenni egy kapcsolatba, hogy a másik fél iránt nem érzek semmit, és 'majd kialakul' (hiába lenne kedves, aranyos, hűséges, 'lehozom a csillagokat is az égről' típusú pasi, ha nincs meg a szikra... Vagy az a bizonyos plusz, amire azt mondom, hogy Ő az!)
Van egy kiszemeltem, hosszú-hosszú hónapok óta nem történik semmi előrelépés, úgy érzem, a héten megtettem az utolsó lépést, amivel ha nem él, 'lemondok' róla.
Mi lehet a baj velem?
u.i.: üzenetben linkelhetek esetleg képet
A hobbidon keresztül tudsz új embereket megismerni, nem? Kicsit túlságosan visszahúzódó vagy, de ez szerintem nem baj, mert én is ilyen vagyok :P Meg azért elég sokat kimozdulsz, ez jó! :)
A képet én is megnézném, elküldöd? Akkor mondok véleményt... ;)
Mit értesz "jelentkezők" alatt? Nem tudom a részleteket, hogy miért utasítottad vissza őket, de gondolj arra, hogy néha ahhoz a bizonyos szikrához idő kell, ha csuklóból elutasítasz valakit, lehet hogy éppen a nagy Őt szalasztod el. Abból amit leírtál az egyik ismerősöm jut eszembe; a legtöbben hidegnek, gőgösnek tartják, mert csendes, ám igen elutasító tud lenni - holott én tudom hogy valójában tök rendes és ő is csak az igazira várna...
Szerintem sem a külsővel van a gond, de egy képet megnéznék azért :)
Keresd meg a társaságod. Én pesti vagyok, itt pl teaházakba járkáltam anno és mostanában is az erre nyitott emberekkel. Ez kapásból egy szűrő, ide általában csak értelmesebb és kevésbé alkoholizáló emberek jártak. És találtam is barátokat, akik el tudtak képzelni úgy egy baráti összejövetelt, hogy nem igazán fogyott közben alkohol.
Ettől függetlenül ne utasítsd el a bulikat. Én sem vagyok egy nagy IHB-partyarc, sőt, de időnként tudni kell elvegyülni kicsit és lazítani.
Amiatt pedig ne aggódj, hogy nem volt még barátod. Ha 30évesen is ez lesz a helyzet, akkor aggódhatsz, de 19évesen ez teljesen oké.
A kiszemelttel kapcsolatban meg... Ma már harmadszor írom ezt különböző kérdésekre, de rád is épp úgy igaz:
Rendszerint mindenkinek az kell, akinek ő nem kell. Mindenki fut valaki után, akinek ő minimum közömbös és közben észre sem veszi, hogy érte kik bomlanak. Vedd észre, hogy nem attól lesz valaki értékes, hogy távolról helyesnek és kedvesnek tűnik, hanem attól, hogy észrevesz téged, értékel, törődik veled.
Szóval ennek nyomán gondold át, hogy ha valaki akar tőled valamit, arra szánsz annyi időt, hogy sétáljatok néhányszor kettesben, beszélgessetek arról, hogy mi fontos nektek. Ha ezek után sem kell neked, semmi sem kötelező, de ha kapásból lepattintasz mindenkit és vágyálmok után futsz, akkor rossz irányba mész.
Hat...figyelj most vagy fiatal, elvezd ki.Hidd el a bulik nem olyan sz@rok mint ahogy kivulrol latszanak, ha belulrol szemleled a dolgokat egeszen mas. Ha a mostani kornyezetedben nem tudsz feloldodni, akkor majd az egyetemen, uj emberek kozt...de sztem nem erdemes kihagyni. Lesz meg eleg sok idod felnottkent konzervativan elni.
Sztem amugy eleg keson ero is vagy mindezek mellett, amiket felsoroltal.
Kepet azert kuldenel? 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!