Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mennyire tetszene egy ilyen lány?
Figyelt kérdés
50 kiló, kevesebb, mint 170 centi, derékig érő hajjal, kék szemekkel, és teltebb ajkakkal( szépnek mondják). Vicces, értelmes, jótanuló, olykor viszont kicsit játékosabb, versengő és szemérmes. Kicsit megrendűlt a magamba vetett hitem, nem tudom váltotatnom kéne, -e magamon.2013. jan. 31. 17:20
11/16 anonim válasza:
Én is annyi vagyok! Randizunk? :P
12/16 A kérdező kommentje:
Persze, hogy is mondhatnék nemet egy ilyen kérdésre, amit egy számomra ismeretlen ember tett fel, akit sose láttam.
2013. jan. 31. 18:45
13/16 anonim válasza:
pont egy ugyanilyen csaj koptatott le annyi randi után, pedig addig oda volt értem
14/16 anonim válasza:
Talán! Az alakod jó lehet ha csak nem vagy valami eldeformált patisszon. De igen ahogy írták nem mindegy a fej.
15/16 A kérdező kommentje:
Kislányos arcom van, a "szépnek mondják", az arcomra vonatkozott.
2013. jan. 31. 20:56
16/16 anonim válasza:
Most ez a pár szám jól hangzik, de ennyiből nem lehet megmondani, hogy tetszel-e vagy sem... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!