Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Phare kérdése:
Kicsi a péniszem?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és 16 cm a péniszem,mindenki azt mondja hogy az az én koromban nagyon kicsi az Osztály tárasaim mind azt mondja hogy nekik 20 cm lehetséges ez?2013. jan. 31. 16:28
11/14 anonim válasza:
Én akkor mit szóljak?? 25 évesen 14cm! He?
Minden csajt kitudtam vele elégíteni! Erről ennyit!!
A haverjaid, meg a 20cm, hát NO COMMENT!!
12/14 anonim válasza:
16 az átlag, és neked még nőni fog... amúgy meg nem az a lényeg, hogy mekkora, hanem hogy tudd használni!
13/14 anonim válasza:
így van, sok nő tisztában sincs a dolgokkal, ugyanis belül a hüvely elején van a legtöbb idegvégződés, tehát a vastagsága jóval fontosabb, az enyém 14 centi hosszú, viszont 14.5 centi a kerülete, ami vastagabb mint sokaknak a 17-18 centise. Csak mivel akinek, rövid, általában halál vékony is, és amiatt mondja sok csaj hogy egy 12-13 centist nem tudnak élvezni..... hát ha olyan vékony hogy löttyök a csajban, persze hogy nem élvezhető.....
14/14 anonim válasza:
A haverjaidnak mondd meg hogy szivassak a csajokat azzal hogy nekik 20! Uristen! Ilyen nins! El ne hidd! Irigyek rad ennyi! Te bevallottad a spanjaidnak hogy mekkora, ezen kiborultak, es bekamuzzak a 20-at!
Mondd meg nekik hogy sajnalni fogod őket hogy 20 centivel egy 15-16 eves sajt sem fognak megdugni mert nem fog nekik bemenni. Miket nem kamuznak ezek a kölkök!
Egyebkent 14 evesen a 16 cm az nagy! Plusz 21 eves korodig meg nyulni fog :D
Szoval 20 centi maximum a vonalzojuk a haveroknak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!