Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért akartok csak alkalmi kapcsolatot?
lány vagyok.
de akkor is gusztustalannak tartom a megcsalást.szerintem előbb hagyja el a lányt és csak utána keressen alkalmit.belegondolhatnátok néha abba,hogy ez nekünk hogy esik.
Mert nem fér bele az életembe jelenleg egy komoly kapcsolat, kicseszni meg senkivel sem akarok azzal, hogy együtt vagyunk, de nem foglalkozom vele eleget.
Másrészt meg tapasztalatokat gyűjtök (önismeret, emberismeret stb.), hogy később pontosan tudjam, milyen típusú és tulajdonságú nőkkel találom meg legjobban a közös hangot.
Plusz, ha már kipróbáltam rengeteg dolgot az életben, akkor nyugodtabban megyek bele egy komoly kapcsolatba (vagy házasságba) és eszembe se fog jutni a félrelépés. A szakításra és válásra is kisebb az esély, ha pontosan azzal nővel vagyok együtt, akire vágytam (nekem 100 pontban van leírva, hogy számomra mik az ideális nő tulajdonságai, és ez a lista folyamatosan bővül).
Értelek, de mit akarsz tőlem?
Biológus vagyok.
Kíváncsivá tettél, nem tudom, mivel foglalkozol, de vajon te rájössz-e miért genetikai érdeke a nőnemnek a poligámia ellen fellépni és a diverzitás felé eltolni a szaporodási stratégiát?
Vitát nem nyitok erről. Amit írtam, bizonyos értelemben nagyon igaz.
Felteszem máshogyan is, hogy segítsek:
"Ugyanakkor evolúciósan a nők is programozottak a hűtlenségre, hisz életképes utódokat csak jó géneket hordozó apától hozhatnak a világra."
Ez nem ennyire egyszerű, mert a férfiak többsége képes életképes utódot nemzeni- többek között erről is gondoskodik a hímivarsejtek közötti verseny és túltermelődés.
Viszont miért egyértelműen káros, ha több nőnek is kevés létszámú, "legjobb géneket" hordozó férfitől születik utóda?
És itt nem csak faj, populáció, hanem egyed, gén szempontjából értem.
Talán ismered Dawkins génelméletét.
Ő is elhibázott valamit.
A "jó" gének egyébként két dologtól függnek: mennyire segítik a túlélést és szaporodást?
Tehát a dolog oda-vissza hat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!