Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Miért akartok csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért akartok csak alkalmi kapcsolatot?

Figyelt kérdés
azok a fiúk is szoktak keresni alkalmi kapcsolatot akiknek barátnőjük van?
2013. jan. 31. 13:55
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Ne általánosíts rögtön.

(most ne azt vedd h a párja mellett dug)

Ugyanúgy ahogy ti nők sem találjátok meg rögtön azt akivel 1 pár alkothattok, ugyanúgy mi sem találjuk meg rögtön. Van, hogy addig megismerünk összejövünk 1-1 éjszakára más nővel/nőkkel míg megtaláljuk azt akivel ez holtunkig tart.

2013. jan. 31. 14:11
 12/28 anonim ***** válasza:

Aki kapcsolatban létesít, az általában sima hímribi aki a legcsúnyább csajoknak is aláfeküdne.

Ezt előre tudhatná a lány, aki összeáll vele.

2013. jan. 31. 14:11
 13/28 anonim ***** válasza:

11. Ez így igaz, mindkét nemnél.

Sőt, ismerek sok nőt, akik még mindig nem akarnak elköteleződni, szex viszont kell nekik, de kb. csak arra kell a fiú.

2013. jan. 31. 14:12
 14/28 anonim ***** válasza:
nyaf nyaf nyaf, mondta a 14éves kislány a gyakorin :DDDDDD
2013. jan. 31. 14:12
 15/28 anonim ***** válasza:
Az alkalmi kapcsolat nem jár egy kapcsolat nyűgjeivel izgalmasabb is. Attól h egy fiú a lányal van nem biztos h szereti is. Lehet h alapból csak a vágyai kielégitésére van ami egy idő után nem nyujtja azt mint az elején kivéve ha joltodkezelni de ez ritka.A lányok szerelmre vágynaka fiúk szexre általában.
2013. jan. 31. 14:28
 16/28 anonim ***** válasza:
még az előző vagyok de meglehet bízni 1 fiúban ha jó ember is merő vagy ... bár ez az érzéke elvileg fejlettebb a nőknek.Ha a fiú igazából szeret nem nagyon csal meg de ha meg is csal attól még szeret dea nemi ösztönök erősebbek egy fiúban a fajfentartás miatt.. mondjuk sajnos én ahogy megbíztam egy lányban és megnyiltam neki átbaszott ... azótaén vagyok rafináltabb :D
2013. jan. 31. 14:37
 17/28 anonim ***** válasza:
16. A lány is szeret, attól, hogy megcsal, csak frissíti a géneket. :P
2013. jan. 31. 14:44
 18/28 anonim ***** válasza:
16.Az én génjeim nél nehéz jobbat találni egy nő meg akk csaljameg a fiúját ha bosszút áll vagy nem kap elégleki törödést.A férfiak meg másképp müködnek ezért nehéz megérteni.
2013. jan. 31. 14:51
 19/28 anonim ***** válasza:

Dehogy! Látom, hogy a lányok is más fiúk seggét bámulják, amikor a pasijukkal smaciznak. :PPP

Nem az a lényeg, hogy "jobbat", hanem a frissítés, hogy többféle legyen! Minél többféle, annál ellenállóbb lesz az utód. :D

A nőket semmi sem motiválja a monogámiára, kizárólagosságra. Egyetlen biológiai indok sincs erre, sőt. A hímnem azért fejlődött ki a nőnemből, hogy változatossá tegye a géneket.

Még több hím = még nagyobb változatosság.

Attól még szerethet a lány, nyugi. :)))

2013. jan. 31. 15:41
 20/28 anonim ***** válasza:
Mi az az "elégleki"? :O
2013. jan. 31. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!